Ιστολογία

Ιστολογία
Τιμή:
35,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Περιγραφή

Η δεύτερη έκδοση της Ιστολογίας δεν αποτελεί απλή ανατύπωση της πρώτης. Αντίθετα, περιέχει αρκετές βελτιώσεις, προσθήκες και μερικές νέες εικόνες, που άφησαν όμως σχεδόν ανέγγιχτο τον όγκο του περιεχομένου της. Αντανακλά και αυτή τη συνεχή προσπάθεια του συγγραφέα να παρουσιάσει σε συμπυκνωμένο σχήμα, αλλά με όλη τη δυνατή επιστημονική κάλυψη και την απαραίτητη εικονογράφηση, τις πιο βασικές γνώσεις γύρω από τα θέματα της δομής των ιστών και των οργάνων του σώματος.

Με την έκδοση αυτή βελτιώνεται σημαντικά και η συνολική παρουσίαση του έργου, αφού τόσο το κείμενο όσο και οι μικροφωτογραφίες αποδόθηκαν με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία. Ας σημειωθεί, ωστόσο, ότι θα ήταν ευπρόσδεκτη με ειλικρινή ευγνωμοσύνη κάθε παρατήρηση ή κριτική, που θα μπορούσε να συμβάλει και στην παραπέρα βελτίωση της συγγραφής αυτής. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
35,00 € Αποδεκτή κατάσταση
Με τον όρο «αποδεκτή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση του βιβλίου, το οποίο φέρει,αν και αραιά, μη αναστρέψιμες αλλοιώσεις (υπογραμμισμένες σειρές με στ... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.