Ιστολογία με Στοιχεία Κυτταρικής Βιολογίας

Ιστολογία με Στοιχεία Κυτταρικής Βιολογίας
Τιμή από
35,00 €
93,45 €
Εξοικονομείς 62% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

Αποκτήστε εις βάθος τις απαραίτητες γνώσεις της ιστολογίας και κυτταρικής βιολογίας με τη βοήθεια μιας πλούσιας συλλογής επεξηγηματικών έγχρωμων εικόνων, που συσχετίζουν τη φυσιολογική ιστολογία με την κυτταρική και μοριακή βιολογία, ιστοπαθολογία και κλινική ιατρική. Μια μοναδική εικονογραφημένη προσέγγιση -μέσω διαγραμμάτων, σχηματικών απεικονίσεων, μικροφωτογραφιών φωτονικού και ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και κλινικών απεικονίσεων- και παρουσίαση εξελιγμένων γνώσεων που αφορούν την Ιστολογία, υπογραμμίζοντας τις βασικές έννοιες-κλειδιά και προσφέροντας στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις για την προετοιμασία τους στην εξέταση του μαθήματος [καθώς και για το Step 1 των USMLE (United States Medical Licensing Examination)].

-Αναφέρονται τα τελευταία επιτεύγματα της ιστοπαθολογίας με την παράθεση εκσυγχρονισμένου κειμένου και νέων μικροφωτογραφιών, για να υπογραμμισθεί η σπουδαιότητα της κατανόησης των βασικών ιστολογικών γνώσεων στη μελέτη της παθοβιολογίας των νόσων.

-Εμπλουτισμός των κλινικών παραδειγμάτων με επιπρόσθετα πλαίσια κλινικών περιπτώσεων, που εστιάζουν στη σύνδεση της κυτταρικής και μοριακής βιολογίας με κλινικές εφαρμογές, με σκοπό την καλύτερη κατανόησή τους από τους φοιτητές.

-Αποτελεσματική και λεπτομερής ανασκόπηση των βασικών εννοιών που σχετίζονται με την ιστολογία-κυτταρική βιολογία-ιστοπαθολογία και ενίσχυση της μάθησης με τη χρήση των "διαγραμμάτων εννοιών" στο τέλος κάθε κεφαλαίου, που αποτελούν ένα βασικό πλαίσιο, όπου απεικονίζεται η ενοποίηση της δομής και της λειτουργίας των κυτταρικών ιστών, με σκοπό την ενίσχυση της κριτικής σκέψης.

-Εύχρηστο ευρετήριο για τη διασταύρωση πληροφοριών μέσω ενός λεπτομερούς πίνακα περιεχομένων, στον οποίο υπογραμμίζονται τα κλινικά παραδείγματα.

-Γρήγορη ανασκόπηση της ύλης με τη χρήση παιδαγωγικών μέσων, όπως τα πλαίσια με τίτλο "βασικές έννοιες", οι υπογραμμισμένοι όροι και οι έγχρωμοι βασικοί κλινικοί όροι, που δίνουν έμφαση σε σημαντικά στοιχεία-κλειδιά και ενισχύουν τη μάθηση.

-Ενοποίηση της κυτταρικής βιολογίας και ιστολογίας με την ιστοπαθολογία χάρη σε επεξηγηματικές περιγραφικές έγχρωμες απεικονίσεις, μέσω των οποίων επιχειρείται η σύγκριση των μικροφωτογραφιών του φωτονικού και ηλεκτρονικού μικροσκοπίου με τις σχηματικές παραστάσεις και τις κλινικές απεικονίσεις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
50,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Χωρίς φθορές. Άριστη κατάσταση. Υπογραμμίσεις με μολύβι σε ορισμένα κεφάλαια.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ζωγράφου, Αττική
55,00 € Σαν καινούριο
Δεν έχει καμία σημείωση, άθικτο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Courier και ACS.
95,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS και ΕΛΤΑ Courier.
Ιωάννινα, Ήπειρος
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
35,00 € Σαν καινούριο
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
40,00 € Καλή κατάσταση
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άγιος Δημήτριος, Αττική
40,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Αχρησιμοποίητο !!
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ACS.
Κόρινθος, Πελοπόννησος
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.