ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Τιμή από
10,00 €
19,50 €
Εξοικονομείς 48% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Περιγραφή

Θεωρείται επιτυχημένο στέλεχος της ξενοδοχειακής επιχείρησης αυτός που γνωρίζει τη μαγειρική τέχνη.

Το παρόν βιβλίο "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ" γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά.

Επιπλέον επιτακτική καθίσταται η ανάγκη για όσους εμπλέκονται στις δραστηριότητες του FOOD MANAGEMENT να γνωρίσουν επίσης τον κόσμο των τροφών, καθώς και τις διαδικασίες κατεργασίας αυτών, ώστε με την εφαρμογή γνώσεων και εμπειριών τόσο της επιστήμης, όσο και της τεχνικής να προκύψουν πολλαπλά οφέλη.

Η ύλη του βιβλίου "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ" βασίζεται πρώτον στο περίγραμμα ύλης του μαθήματος, δεύτερον, σε διδακτικά βιβλία αντίστοιχων σχολών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τρίτον στις σπουδές και στην εμπειρία που απόκτησε ο συγγραφέας εργαζόμενος σε επισιτιστικές μονάδες της Ελβετίας και Γερμανίας. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Καλή κατάσταση
Έχει λίγες σημειώσεις με στυλό.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.