Ιατρική φυσιολογία

Ιατρική φυσιολογία
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Αυτή νέα έκδοση συνεχίζει τη μακρά παράδοση του Guyton and Hall ως ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία φυσιολογίας σε παγκόσμια κλίμακα, διατυπώνοντας πολύπλοκες έννοιες σε γλώσσα εύκολη και κατανοητή.

Τώρα, με μια βελτιωμένη έγχρωμη απεικόνιση, μέσω ενημερώσεων που αντανακλούν τις αρχές της σύγχρονης Ιατρικής και επιστήμης, παραμένει μια εξαιρετική πηγή όσον αφορά στη γνώση πάνω στη φυσιολογία του ανθρώπου.

• Μάθετε και απομνημονεύστε τις πιο σημαντικές έννοιες με τρόπο εύκολο, χάρη στα συνοπτικά, ευανάγνωστα, προσεκτικά διαμορφωμένα κεφάλαια και σε έναν έγχρωμο σχεδιασμό, φιλικό προς τον αναγνώστη.

• Ανακαλύψτε τη σύγχρονη φυσιολογία με ενημερώσεις που αντανακλούν τις πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα αναφορικά με τη μοριακή βιολογία, το καρδιαγγειακό σύστημα, τη νευροφυσιολογία και το γαστρεντερικό σύστημα.

• Οπτικοποιήστε με σαφήνεια τις βασικές αρχές της φυσιολογίας με πάνω από 1.000 σχέδια και διαγράμματα με έντονη και έγχρωμη μορφοποίηση.

• Διαχωρίστε τις βασικές έννοιες μέσα από περισσότερο αναλυτικό υλικό, με έναν σχεδιασμό που χρησιμοποιεί τις αποχρώσεις του γκρι, ώστε να γίνεται ο διαχωρισμός αυτών που «χρειάζεται να γνωρίζετε» και αυτών που «καλό είναι να γνωρίζετε».

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.