Ιατρική φυσιολογία

Ιατρική φυσιολογία
Τιμή από
25,00 €
106,80 €
Εξοικονομείς 76% 🔥🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η επιλογή διδακτικού βιβλίου στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατρικής Φυσιολογίας είναι απόφαση καθοριστικής σημασίας, η οποία σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα διδασκαλίας, αλλά και το στίγμα το οποίο θέλει η αντίστοιχη Ακαδημαϊκή μονάδα να προσδώσει στο περιεχόμενο των σπουδών του συγκεκριμένου γνωστικού αντικειμένου.

Στις μέρες της Μοριακής Ιατρικής, η σύγχρονη εκδοχή της Φυσιολογίας παραπέμπει νομοτελειακά στην αναφορά και επαγωγική χρήση των δεδομένων της Μοριακής Βιολογίας για την εξήγηση των μηχανισμών της λειτουργικής απαρτίωσης ιστών, οργάνων και του ιδίου του ανθρωπίνου οργανισμού. Ως εκ τούτου, η επιλογή του συγκεκριμένου διδακτικού βιβλίου ουσιαστικά αντικατοπτρίζει την ξεκάθαρη θεώρησή μας ότι η κυτταρική και μοριακή προσέγγιση είναι η μόνη σύγχρονη εκδοχή για την κατανόηση της Φυσιολογίας του Ανθρώπου. Με την παραπάνω επιλογή νομίζουμε ότι προετοιμάζουμε κατάλληλα το νέο συνάδελφο ιατρό για να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης Ιατρικής, και να έχει ένα σύγγραμμα -σημείο αναφοράς- διαχρονικό, να το χρησιμοποιήσει τόσο στα χρόνια των σπουδών του, αλλά και στα χρόνια της Ιατρικής εξειδίκευσής του.

Το ανά χείρας σύγγραμμα αποτελεί μετάφραση της τελευταίας αναθεωρημένης έκδοσης του Ιουλίου 2005, γεγονός το οποίο δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των συντελεστών της Ελληνικής Έκδοσης. Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στον κ. Διομήδη Πηγή συνάδελφο ιατρό και βιολόγο, η συμβολή του οποίου υπήρξε καθοριστική στην ολοκλήρωση του συνολικού έργου. Η συνεργασία μας ήταν άρτια και προς τούτο του εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μου.

Παρότι το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ογκώδες, περιέχει στην πραγματικότητα λιγότερο κείμενο από τις περισσότερες εκδόσεις Ιατρικής Φυσιολογίας και τούτο διότι περιέχει 760 έγχρωμες εικόνες και διδακτικά σχήματα.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στους συγγραφείς κ.κ. Boron Walter, Boulpaep Emile, Vander Arthur και Luciano Dorothy για την άδεια τροποποίησης της μορφής της Αμερικανικής έκδοσης του ανά χείρας συγγράμματος με την προσθήκη απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού προερχόμενου από το εξόχως επιτυχημένο σύγγραμμα των δύο τελευταίων. Κλείνοντας, αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι το εν λόγω σύγγραμμα χρησιμοποιείται ως κείμενο πρώτης εκλογής από τις Ιατρικές Σχολές των κορυφαίων Αμερικανικών Πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα περίφημα Yale, Harvard, UCLA, NYU και John Hopkins.

Η επιλογή μας βρίσκεται στην κρίση σας και περιμένουμε, ιδιαίτερα από τους φοιτητές, να μας κοινοποιήσουν τη γνώμη τους. [...] (Από τον πρόλογο του επιμελητή στην ελληνική έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το εξώφυλλο είναι σκληρόδετο. Το πίσω εξώφυλλο έχει ένα σημάδι (φαίνεται στην εικόντα). Πέραν αυτού το βιβλίο είναι σαν καινούριο. Τόμος 3
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Bitcoin, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Ελευσίνα, Αττική
30,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο! Δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ!
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
35,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αιγιο, Δυτική Ελλάδα
40,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Άθικτο, χωρίς υπογραμμίσεις/σημειωμένα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 70€.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Γενική Ταχυδρομική.
40,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.