ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Τιμή από
45,00 €
65,00 €
Εξοικονομείς 30% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Να επιχειρήσει κάποιος να περιγράφει συνολικώς και ενδελεχώς ένα φαινόμενο που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και αλλαγή είναι, μάλλον, μάταιο. Πριν από 16 χρόνια περίπου προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τις βασικές αρχές που περιέγραφαν περιεκτικά το μάρκετινγκ στο ψηφιακό περιβάλλον, με βάση την έως τότε καταγεγραμμένη θεωρία, και το συναφές πλαίσιο στρατηγικών. Την ίδια χρονιά, το 2004, ο Mark Zuckerberg έδινε προς χρήση την πλέον επιτυχημένη διαδικτυακή εφαρμογή εικονικής κοινότητας και κεντρική πλατφόρμα μικροεφαρμογών, το Facebook, το οποίο πλέον αριθμεί περίπου 1,5 δισεκατ. χρήστες. Δύο χρόνια αργότερα μια μικρή ομάδα με ηγέτη τον Jack Dorsey διέθεσε στην αγορά ένα εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης που στηρίζεται στην κεντρική ιδέα ότι κάθε μήνυμα μεταξύ χρηστών μπορεί να συνοψιστεί σε 140 χαρακτήρες. Σήμερα, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι επικοινωνούν με το Twitter, σε καθημερινή βάση. Η πραγματικότητα πολύ γρήγορα θα ξεπεράσει τα στοιχεία που αναφέρονται στο παρόν βιβλίο, όχι όμως τις ιδέες ή τις στρατηγικές, οι οποίες μπορεί να εμπλουτιστούν, μπορεί να εμφανιστούν και νέες, αλλά πάντοτε με βάση την εμπειρία, θα αποτελούν τους οδηγούς για τις νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Άλλωστε, το Facebook και το Twitter, αλλά και το Linkedln ή το Pinterest, όπως κι άλλες εφαρμογές, αποτελούν χαρακτηριστικές περιπτώσεις εικονικών κοινοτήτων και των φαινομένων δικτύου-συλλογιστικών που κέρδισαν σημαντικό χώρο και στην προηγούμενη προσπάθειά μας να περιγράφουμε το ψηφιακό περιβάλλον ως χώρο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης.

Στο παρόν εγχείρημα επιχειρούμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω οτα σημεία τα οποία η επιχειρηματική πρακτική ανέδειξε ως ιδιαίτερα σημαντικά τα τελευταία 16 χρόνια. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος του βιβλίου γίνεται μια προσπάθεια να οριοθετηθεί το πλαίσιο στο οποίο σχεδιάζονται οι στρατηγικές, λαμβάνονται οι αποφάσεις και υλοποιούνται οι ενέργειες Μάρκετινγκ. Στην πρώτη ενότητα περιγράφονται με σαφήνεια οι επιπτώσεις των δικτύων στο επιχειρείν, οι εικονικές κοινότητες και η ηλεκτρονική καταναλωτική συμπεριφορά και καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια να αποτυπωθούν τα διαδικτυακά μοντέλα επιχειρηματικής δραστηριότητας, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την αξία της εμπορικής επωνυμίας στο Ψηφιακό περιβάλλον. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου επιχειρείται να καταγραφεί ο στρατηγικός σχεδιασμό Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο, οι βασικές ορίζουσες και οι ιδιαιτερότητες της έρευνας Μάρκετινγκ. Ακόμη, αναλύθηκαν διεξοδικά και τα επτά στοιχεία του μείγματος μάρκετινγκ υπηρεσιών στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ενημερωμένο ελληνικό πανεπιστημιακό σύγγραμμα στον χώρο του Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ, ενώ αποτελεί και ένα καλό έναυσμα περαιτέρω μελέτης για επαγγελματίες του χώρου [...]. (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
45,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ραφήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.