Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η δεύτερη έκδοση του παρόντος συγγράμματος διαφέρει από την πρώτη στο ότι έγιναν διορθώσεις και επεκτάσεις σύμφωνα με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που προέκυψαν από την χρήση του βιβλίου, τόσο από μηχανικούς και φοιτητές όσο και από τον συγγραφέα. Οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν ως εξής:

Έγιναν διορθώσεις λαθών και βελτιώσεις στο κείμενο. Προσαρμόστηκε το κείμενο στα διεθνή πρότυπα IEC 364, στα Κοινοτικά πρότυπα HD 384, καθώς και τα αντίστοιχα πρότυπα του ΕΛΟΤ που αφορούν εγκαταστάσεις κτηρίων. Προστέθηκαν κεφάλαια με αντικείμενα την κίνηση με υψηλή τάση, την αντικεραυνική προστασία, τις δυνάμεις σε ζυγούς, την παρουσίαση σχεδίων κατά DIN 40719 και ένα παράδειγμα μελέτης κίνησης υψηλής τάσης.

Στην δεύτερη έκδοση βοήθησαν οι συνεργάτες που είχαν βοηθήσει στην πρώτη έκδοση και επιπροσθέτως οι κ.κ. Α. Καρλής και Α. Σαραμούρτσης, συνεργάτες του Εργαστηρίου Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το βιβλίο περιέχει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό που διέθεσαν οι πιο κάτω κατά αλφαβητική σειρά αναφερόμενες εταιρείες: ABB, AEG, Βορειοελλαδική ΑΤΕ, ΔΕΗ (περιφέρεια Θεσσαλονίκης), Klockner, Moeller, Siemens.

Την έκδοση ανέλαβε ο οίκος "Εκδόσεις Ζήτη" και την επιμέλεια για τα κείμενα και την εμφάνιση την είχε ο κ. Νίκος Ζήτης.

Ευχαριστώ θερμά όλους που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του συγγράμματος, ιδιαίτερα δε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Κράτος. (Θεσσαλονίκη, 1992, από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.