Η ζωή στην Κίνα

Η ζωή στην Κίνα
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

Ένας πρωτότυπος και συναρπαστικός οδηγός για την ιστορία της μεγάλης κινέζικης αυτοκρατορίας και τα έθιμα και τις παραδόσεις των κατοίκων της.

Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες και ολοζώντανα μοντέλα προσφέρουν μια μοναδική άποψη "ανακάλυψης" της ζωής στην αυτοκρατορική Κίνα, από τις αρχές της στην εποχή του χαλκού, έως τις τελευταίες ημέρες της, στις αρχές του αιώνα μας.

ΔΕΙΤΕ τα εκπληκτικά χάλκινα έργα των αρχαίων Κινέζων - μια παλιά αρδευτική μηχανή - ένα αρχαίο σετ βελονισμού - όμορφα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για τις κινεζικές καλλιγραφίες.

ΜΑΘΕΤΕ γιατί ο πρώτος αυτοκράτορας έφτιαξε στρατό από τερακότα - τι είδους αγαθά μεταφέρονταν μέσω του Δρόμου του Μεταξιού - ποιος εφεύρε το χαρτί - πώς χτίζονταν τα κινεζικά σπίτια - γιατί έβαζαν στους τάφους αγάλματα από τερακότα - τι περιλάμβανε η δουλειά ενός δημοσίου υπαλλήλου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ γιατί οι αυτοκράτορες ήταν γνωστοί ως οι Γιοι του Ουρανού - τι είδους όπλα χρησιμοποιούνταν στις πρώτες μάχες - γιατί οι οικογένειες λάτρευαν τους προγόνους τους - πώς χρησιμοποιούσαν οι ψαράδες τους κορμοράνους για να πιάνουν ψάρια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.