Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Τιμή από
2,50 €
2,73 €
Εξοικονομείς 8%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και γνωρίζεις και τον εαυτό σου, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για την έκβαση εκατό αναμετρήσεων.

Αν γνωρίζεις τον εαυτό σου αλλά δεν γνωρίζεις τον εχθρό, για κάθε νίκη που κατακτάς θα υπομένεις και μία ήττα.

Αν δεν γνωρίζεις ούτε τον εχθρό, ούτε τον εαυτό σου, θα υποκύπτεις σε κάθε μάχη..."

Αυτά είναι τα λόγια του αρχαίου Κινέζου φιλόσοφου ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ, του οποίου το κλασικό έργο Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ γράφτηκε πριν από 2.500 χρόνια και πλέον.

Αν και αρχικά το βιβλίο αυτό ήταν ένα κείμενο με κύριο θέμα τη νίκη στο πεδίο της μάχης, έχει υπερβεί σε εντυπωσιακό βαθμό τον πρωταρχικό του σκοπό.

Αυτό που έχετε στα χέρια σας είναι μια λαμπρή εργασία πάνω στη φιλοσοφία της επιτυχημένης ηγεσίας, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στις σύγχρονες ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ όπως και στις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Σήμερα πολλές από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Αμερική χρησιμοποιούν αυτό το κείμενο σαν απαραίτητο ανάγνωσμα για τους εκπαιδευόμενους "μάνατζερς" και άλλωστε, ακόμα και στη βραβευμένη ταινία του Όλιβερ Στόουν, "Γουόλ Στριτ", το βιβλίο Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ προβάλλεται σαν οδηγός για όσους προσβλέπουν στην επιτυχία. Αυτή η νέα έκδοση της ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ βασίζεται σε μια μετάφραση του βιβλίου από το 1910, προσαρμοσμένη κατάλληλα για το σύγχρονο αναγνώστη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
2,50 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.