Η προκλασική Ελλάδα

Η προκλασική Ελλάδα
Τιμή από
11,41 €
16,96 €
Εξοικονομείς 32% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο επιχειρεί για πρώτη φορά μια σύνθεση του συνόλου της ελληνικής ιστορίας από τις απαρχές της έως το τέλος του 6ου π.Χ. αιώνα.

Έχοντας ως βάση τα δεδομένα της αρχαιολογίας και χρησιμοποιώντας τις πλέον πρόσφατες ιστορικές έρευνες, ο συγγραφέας εξετάζει τις σύγχρονες γνώσεις για την εποχή και αποσαφηνίζει τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός κατά τη μελέτη αυτής της περιόδου της ελληνικής ιστορίας, μελέτη η οποία βασίζεται κατ" εξοχήν στα δεδομένα του υλικού πολιτισμού.

Στην διάρκεια αυτής της εποχής που από τις πρώτες ανθρώπινες εγκαταστάσεις οδηγεί στα μινωικά και στα μυκηναϊκά ανάκτορα και κατόπιν στη γέννηση της ελληνικής πόλης, ο συγγραφέας προσπαθεί να συλλάβει την ιδιαιτερότητα καθεμιάς από τις περιόδους που αποτελούν την ιστορία της προκλασικής Ελλάδας. Καταδεικνύει τις συνέχειες και τις ρήξεις, τις σχέσεις ανάμεσα στα διάφορα τμήματα του ελληνικού κόσμου, τις σημαντικές μεταμορφώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των πρώτων πόλεων-κρατών της αρχαϊκής Ελλάδας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
11,41 € Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση. Έχει μόνο μία υπογραφή στην 1η σελίδα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ιωάννινα, Ήπειρος
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.