Η μυστική διδασκαλία του ναού της Ίσιδας

Η μυστική διδασκαλία του ναού της Ίσιδας
Τιμή:
5,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

«Η πολύτιμη κληρονομιά από την Ίσιδα στον Κόσμο του σήμερα»: Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι μας άφησαν μια ανεκτίμητη κληρονομιά σοφίας. Ο Έσω Ναός έχει φυλάξει αυτές τις μυστικές διδασκαλίες μεσ` απ` τους αιώνες και τώρα μια Αρχιέρεια καθιστά αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες προσιτές σε όλους.
Από το 6000 π.Χ. (δηλαδή ογδόντα αιώνες) ο Έσω Ναός διαφύλαξε τη γνώση, που η ανθρώπινη φυλή θα χρειαζόταν σε στιγμές κρίσεως. Οι Μυημένοι αποφάσισαν ότι αυτή η γνώση πρέπει ν` αποκαλυφθεί τώρα, καθώς εισερχόμαστε στη Νέα Εποχή.
Η γνώση, που περιέχεται σ` αυτές τις διδασκαλίες του Ναού, μπορεί ν` απελευθερώσει εσώτερες ανθρώπινες δυνάμεις, που πολλοί νόμιζαν υπερφυσικές, συμπεριλαμβανομένων της τηλεπάθειας, της ψυχικής θεραπείας, της οπισθοδρόμησης σε ζωές του παρελθόντος και πολλές άλλες.
Μαθαίνετε το `πραγματικό` Αιγυπτιακό Ταρό. Μαζί με τη γοητευτική του ιστορία σας δείχνουμε πώς να χρησιμοποιείτε αυτές τις εκπληκτικές κάρτες για μαντεία κι ερμηνεία. Δεν έχει δει ποτέ το φως καμιά τράπουλα Ταρό σχεδιασμένη απ` την Ίσχμπελ.
Σ` αυτό το εκπληκτικό βιβλίο θα βρείτε πρακτικές απλές και ξεκάθαρες μεθόδους για την ενσωμάτωση των τεχνικών του Έσω Ναού στη ζωή του Δυτικού Κόσμου.
Χρησιμοποιείστε τις διδασκαλίες και τις τελετουργίες της Θεάς Ίσιδας, για να αποκτήσετε πνευματική και ψυχική ανάπτυξη.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Ishbel
  • Εκδόσεις: Κονιδάρης
  • Έτος: 1990
  • ISBN-13: 9789607136237
  • ISBN-10: 9607136233
  • Κατηγορίες: Αυτοβελτίωση
Αγγελίες
5,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Παλλήνη, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.