Η μυστική Ακρόπολη

Η μυστική Ακρόπολη
Τιμή από
20,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Ακρόπολη: Ο Ιερός Βράχος, το σύμβολο του πολιτισμού μας, φέρει μέσα του από τα ερέβη των αιώνων συγκλονιστικά μυστικά. Μυστικά που αναδύονται μέσα από ζωντανές και αισθαντικές περιγραφές και αποκαλύπτουν την Ιερή του Δύναμη. Πρόκειται για το πιο ισχυρό ενεργειακό σημείο του πλανήτη!

Η Ιερή Γεωμετρία της Ακρόπολης, οι υπόγειοι ναοί και τα κρυμμένα αγάλματα, οι Φύλακες μιας μυστικής Παράδοσης, οι θυσίες των ηρώων μας για την υπεράσπιση του Ιερού Βράχου αλλά και τα ανοσιουργήματα των ξένων κατακτητών, η αδιαμφισβήτητη ελληνικότητά του, η μοναδική μυστικιστική σχέση των Ελλήνων με αυτόν, ξετυλίγονται, με συγκλονιστικές μαρτυρίες, άγνωστα ιστορικά στοιχεία και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι Αποκάλυψης, Μύησης, Γνώσης και Κάθαρσης...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
20,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Εξαντλημένο απ' τον εκδοτικό οίκο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης

Αξιολογήσεις του βιβλίου

2
31 Μαρτίου 2019
«πολυ καλος συγγραφεας-ερευνητης»
8 Νοεμβρίου 2019
«Πολύ καλός συγγραφέας - ερευνητής. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αποδεικτικά στοιχεία. Πραγματικά ένα ταξίδι σε όλες τις εποχές του Ιερού Βράχου των Αθηνών. Από το μεσαίωνα και το Δουκάτο των Αθηνών, την περίοδο της τουρκοκρατίας έως και τις μέρες μας. Πραγματικά έτσι κατανόησα τι έχει συμβεί και συμβαίνει στον Ιερό Βράχο των Αθηνών.»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.