Η Μπουμ και ο Λόνι μάς μαθαίνουν βασικές έννοιες και δεξιότητες... στην προσχολική ηλικία

Η Μπουμ και ο Λόνι μάς μαθαίνουν βασικές έννοιες και δεξιότητες... στην προσχολική ηλικία
Τιμή από
5,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Τα φύλλα εργασίας που περιέχονται σ` αυτό το βιβλίο και οι συναφείς δραστηριότητες που τα συνοδεύουν, απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι ήρωες των φύλλων εργασίας, η Μπουμ και ο Λόνι αποτελούν κι αυτοί μια παρέα φίλων που μαθαίνουν παίζοντας. Τα θέματα των φύλλων εργασίας αντλούνται από το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, τις παγκόσμιες ημέρες και τα θέματα σύγχρονου προβληματισμού όπως η οικολογία και η απόκτηση υγιεινών συνηθειών. Τα μικρά δίστιχα με ρίμα που υπάρχουν στα περισσότερα φύλλα εργασίας είναι παιγνιώδη και κάνουν μια σύντομη εισαγωγή στο θέμα του φύλλου.
Το κάθε φύλλο εργασίας με την πίσω σελίδα του, που είναι οι προτεινόμενες δραστηριότητες αποτελεί μια θεματική ενότητα, ένα μικρό project. Για την καλύτερη οριοθέτηση και την οργάνωση τόσο των φύλλων εργασίας όσο και των επιπλέον δραστηριοτήτων, αναφέρονται οι κύριοι και επιμέρους παιδαγωγικοί στόχοι.
Σκοπός των προτεινόμενων δραστηριοτήτων που συνοδεύουν τα φύλλα εργασίας είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν έννοιες και δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι. Το παιχνίδι μέσα από οργανωμένες κινητικές, θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες, βοηθά στην κατάκτηση της γνώσης και στην κατανόηση του αντίστοιχου φύλλου εργασίας. Η επαφή με το χαρτί και το μολύβι γίνεται πιο εύκολη και η απόκτηση δεξιοτήτων πιο προσιτή και ενδιαφέρουσα στα παιδιά.
Το παρόν βιβλίο μπορεί να δουλευτεί στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο αλλά και στο σπίτι με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή της μητέρας. Ακόμα και σε ένα παιδικό πάρτι ή σε μια παρέα παιδιών μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι προτεινόμενες δραστηριότητες.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Eurobank, N26 και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.