Η φρεγάτα των τροπικών

Η φρεγάτα των τροπικών
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

ΘΑΛΑΣΣΑ! Θάλασσα απέραντη, γαλάζια, παιχνιδιάρα. Αλλά και θάλασσα θυμωμένη, άγρια, απειλητική.

Αυτό είναι το σκηνικό όπου διαδραματίζεται η ιστορία αυτού του συναρπαστικού μυθιστορήματος, ιστορία που αντανακλά με πειστικά χρώματα την ιστορική περίοδο που σφράγισε με τα κατορθώματά του ο Ναύαρχος Νέλσον.

Και τι μυθιστόρημα! Μπορείς να μυρίσεις την αψιά αρμύρα της θάλασσας, την αισθη- σιακή οσμή των μπαχαρικών να ξεχειλίζει στους τροπικούς, να νιώσεις την αγωνία των ναυτικών που με το κιάλι αναζητούν στον ορίζοντα την πολυπόθητη στεριά. Μπορείς να γευτείς τη λαχτάρα τους να σφίξουν στην αγκαλιά τους μια γυναίκα, να ξανανιώσουν τον έρωτα μετά από μήνες και μήνες χωρισμού.

Θα ξαναθυμηθούμε τα βιβλία της νιότης μας με τις ναυτικές περιπέτειες, την πάλη με τα κύματα, τους πειρατές, τους δυνατούς έρωτες, τις μάχες, τις ναυμαχίες, τις μυρουδιές, τα μπαχάρια, τα γοητευτικά χρώματα, τα μυστήρια της Ανατολής. Όσο για την ερωτική ιστορία που κυλάει παράλληλα, πλούσιο είναι το βάθος των αισθημάτων και της τρυφερότητας που δένει με άρρηκτους δεσμούς τους δύο ερωτευμένους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.searoom.com/series/obrian-series.html#B00756

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.