Η απόκρυφη διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής

Η απόκρυφη διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Αυτή είναι η ιστορία της Μαρίας της Μαγδαληνής όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ ξανά. Πράγματι παντρεύτηκε τον Ιησού, πράγματι γέννησε το παιδί Του, αλλά η σημασία του προσώπου της Μαγδαληνής είναι πολύ βαθύτερη και σημαντική.

Ο Ιησούς της έδωσε τον τίτλο "Μαγδαληνή" - που σημαίνει και "πύργος" και "εξαίσια" - επειδή την αναγνώρισε ως σύντροφό του και συνδιδασκάλισσα. Την αποκαλούσε επίσης "το Παν" και "Εωσφόρο Μαρία". Οι μυστικές διδασκαλίες της, οι οποίες αποκαλύπτονται σε αυτό το βιβλίο, αποτελούν το δώρο της Μαρίας στην ανθρωπότητα, ένα δώρο που σηματοδοτεί τη Νέα Εποχή.

Το βιβλίο περιλαμβάνει και το καλά κρυμμένο τμήμα του Ευαγγελίου της Μαρίας, που εκδίδεται για πρώτη φορά, προσφέροντας το κρυφό κλειδί που ξεκλειδώνει τις δυνάμεις της ψυχής, του επόμενου σταδίου εξέλιξης της ανθρωπότητας.

Είναι μια ιστορία δολοπλοκίας, αποσιώπησης και προκατάληψης - αλλά και μια ιστορία ελπίδας, περίλαμπρης φώτισης καθώς και υπόσχεσης για ειρήνη και ολοκλήρωση στον υπέρτατο βαθμό. Οι μυστικές διδασκαλίες της Μαρίας αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας - και εξηγούν πολλά για εμάς τους ανθρώπους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.