Η Αφροδίτη με τζην

Η Αφροδίτη με τζην
Τιμή από
2,00 €
5,25 €
Εξοικονομείς 61% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Για γενιές ολόκληρες, οι μητέρες και οι κόρες τους προσπαθούν να πουν αυτά που πρέπει -ή, μερικές φορές, δεν λένε απολύτως τίποτα- όταν έρθει η ώρα να συζητήσουν για την αγάπη και το σεξ. Το βιβλίο αυτό προσφέρει βοήθεια στις μητέρες που τα χάνουν μπροστά σε ερωτήσεις όπως, «Μαμά, τι είναι το γαλλικό φιλί;». Κάθε μητέρα νιώθει άγχος μόλις η κόρη της αρχίσει να ενδιαφέρεται για τ" αγόρια.

Σ" αυτές τις σελίδες η Nathalie Bartle -με την πολύχρονη επιστημονική της εμπειρία, την απλότητα, την καθαρή της σκέψη και το χιούμορ της- καταπιάνεται με μερικά από τα πιο δύσκολα θέματα της σεξουαλικής εκπαίδευσης:

- Τι ξέρουν τα κορίτσια μας για το σεξ;

- Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή ν" αρχίσουμε να μιλάμε μαζί τους γι" αυτό το θέμα;

- Με ποιόν τρόπο θ" ανοίξουμε τέτοιες συζητήσεις;

Σήμερα οι έφηβοι δέχονται μεγάλη πίεση να γίνουν σεξουαλικά δραστήριοι. Στην ηλικία των 19, περισσότερα από το 50% των κοριτσιών στις Η.Π.Α. έχουν ήδη σεξουαλικές σχέσεις. Διαφήμιση, περιοδικά, κινηματογράφος, τηλεόραση μέχρι και το ίντερνετ, μας κατακλύζουν καθημερινά με παραστάσεις που έχουν σχέση με το σεξ. Οι γονείς πιστεύουν ότι τα παιδιά τους σήμερα έχουν αρκετές γνώσεις πάνω σ" αυτό το θέμα. Οι έρευνες, όμως, έδειξαν ότι οι γνώσεις τους στη μεγάλη πλειοψηφία των εφήβων, είναι, δυστυχώς, ανακριβείς: Πολλές κοπέλες πιστεύουν ότι το AIDS είναι το μόνο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα - άλλες νομίζουν ότι δεν μπορούν να μείνουν έγκυες "την πρώτη φορά". Και βέβαια η ευθύνη για τη σωστή ενημέρωση των εφήβων ανήκει στους γονείς και στους κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν πληροφορίες και συμβουλές.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Bartle Nathalie
  • Εκδόσεις: Θυμάρι
  • Έτος: 2002
  • ISBN-13: 9789603490692
  • ISBN-10: 9603490695
  • Κατηγορίες: Ψυχολογία
Με γνωστά μεταφορικά
2,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.