Γραμμικός προγραμματισμός

Γραμμικός προγραμματισμός
Τιμή από
17,00 €
33,76 €
Εξοικονομείς 49% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη μονογραφία του γραμμικού προγραμματισμού, παρουσιάζοντας όλα τα απαραίτητα μεθοδολογικά εργαλεία που έχει ανάγκη ο μάνατζερ για να μοντελοποιήσει ένα σύστημα απόφασης και υποστηρίξει ενεργά τη λήψη αποφάσεων, από τα πιο κλασικά όπως ο αλγόριθμος simplex, η θεωρία της δυϊκότητας και η ανάλυση ευαισθησίας έως τα πιο προχωρημένα αλλά απόλυτα αναγκαία όπως η παραμετρική ανάλυση, η ανάλυση ευστάθειας μιας λύσης, ο ακέραιος γ.π. και βεβαίως η πολυκριτήρια βελτιστοποίηση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τεχνολογία κατασκευής και χρήσης πληροφοριακών συστημάτων γ.π. ενώ ειδικός οδηγός επιτρέπει την επίλυση προβλημάτων μέσα από το Excel.

Το βιβλίο είναι ένας συνεχής διάλογος με το πρόβλημα. Σαράντα προβλήματα επιχειρηματικών αποφάσεων αποτελούν το αντικείμενο μοντελοποίησης και εμπεριστατωμένης επεξεργασίας για μια ισχυρή και τεχνολογικά τεκμηριωμένη υποστήριξη των αποφάσεων. Δεκαπέντε από αυτά, με τη μορφή προβλημάτων αναφοράς, προσεγγίζονται προοδευτικά στο βιβλίο δίνοντας το στίγμα της προβληματικής κάθε κεφαλαίου. Τα υπόλοιπα συγκροτούν ολοκληρωμένες μελέτες από όλους τους χώρους του μάνατζμεντ όπως η παραγωγή, η διοίκηση προσωπικού, η χρηματοοικονομική, το μάρκετινγκ, οι μεταφορές, η ενέργεια, η ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος.

Το βιβλίο απευθύνεται στο σπουδαστή, το μηχανικό, τον μάνατζερ, αλλά και κάθε άτομο στο οποίο το μέλλον επιφυλάσσει την εμπλοκή στη λήψη αποφάσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
17,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
25,00 € Αποδεκτή κατάσταση
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.