Γραμμικό σχέδιο

Γραμμικό σχέδιο
Τιμή από
9,00 €
16,96 €
Εξοικονομείς 46% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Τα ειδικά μαθήματα των υποψηφίων για τις Αρχιτεκτονικές Σχολές ΑΕΙ περιλαμβάνουν δύο είδη σχεδίου, το ελεύθερο σχέδιο και το γραμμικό σχέδιο.

Το ελεύθερο σχέδιο σχεδιάζεται με μολύβι ή με μολύβι και χρώμα, και μόνο με ελεύθερο χέρι χωρίς τη βοήθεια σχεδιαστικών οργάνων. Σε σύγκριση με το γραμμικό σχέδιο, το ελεύθερο σχέδιο απαιτεί περισσότερο "ζωγραφικό ταλέντο" ή "χέρι". Η εμβάθεια όμως στη ζωγραφική, τόσο στις εισαγωγικές εξετάσεις όσο και μέσα στις Αρχιτεκτονικές Σχολές, βρίσκεται μέσα σε πλαίσια τέτοια ώστε το ελεύθερο σχέδιο να μπορεί να μαθευτεί και από άτομα χωρίς ιδιαίτερη ζωγραφική κλίση και καλλιτεχνικό ταλέντο.

Το γραμμικό σχέδιο σχεδιάζεται πάντοτε με τη βοήθεια σχεδιαστικών οργάνων, μετρήσεων και υπολογισμών. Σε σύγκριση με το ελεύθερο σχέδιο, το γραμμικό σχέδιο δεν απαιτεί καμιά ζωγραφική κλίση του υποψηφίου. Το γραμμικό σχέδιο αποτελεί ένα είδος σχεδίου το οποίο απαιτεί επιδεξιότητα, λεπτότητα και ακρίβεια σχεδίασης, ήρεμα άτομα χωρίς νευρικότητα και ελάχιστες βασικές γνώσεις επιπεδομετρίας και προβολικής γεωμετρίας. Σε γενικές γραμμές το γραμμικό σχέδιο "διδάσκεται", δηλαδή μπορεί να διδαχθεί ικανοποιητικά μετά από κατάλληλη εξάσκηση και απόκτηση εμπειρίας. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
9,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Eurobank, PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
10,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
10,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Πληρωμή με Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Speedex.
Πειραιάς, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.