Γνωστά Ονόματα Άγνωστες Ιστορίες 2

Γνωστά Ονόματα Άγνωστες Ιστορίες 2
Τιμή από
16,00 €
11,90 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια από τότε που βγήκε για πρώτη φορά στα ράφια των Βιβλιοπωλείων το "Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες", ένα βιβλίο που πραγματευόταν την άγνωστη και συναρπαστική ιστορία των πιο γνωστών εμπορικών επωνυμιών. Ένα βιβλίο με προσωπικές ιστορίες, με ιστορίες ανθρώπων που μόχθησαν, που προσπάθησαν, που πέτυχαν (είτε αυτοί είτε οι διάδοχοί τους) να δημιουργήσουν ένα επώνυμο brand name.

Έκτοτε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι, για να φθάσουμε σήμερα να μιλάμε για μία άκρως επιτυχημένη τριλογία με οκτώ συνολικά επανεκδόσεις.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, το "Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 2", αναφέρεται, όπως και τα άλλα δύο σε μερικές μόνο (54 στο σύνολο) από τις εμπορικές επωνυμίες οι οποίες βρίσκονται παντού τριγύρω μας. Είναι ίσως από τα πρώτα ονόματα που μαθαίνουμε σε παιδική ακόμα ηλικία και τα οποία, είτε το θέλουμε είτε όχι, μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ότι πίσω από κάθε μάρκα κρύβεται μια άγνωστη, "ανθρώπινη" ιστορία. Ιστορίες ανθρώπων με τις ιδιοτροπίες και τα οράματά τους, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τις μικρές επιχειρήσεις τους σε αυτοκρατορίες.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
16,00 € Σαν καινούριο
Άριστο, αδιάβαστο, καινούριο!
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή.
Τρίκαλα, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.