ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Τιμή από
10,00 €
18,55 €
Εξοικονομείς 46% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Οι σύγχρονες τάσεις στην αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση των εκμεταλλεύσεων του αγροτικού τομέα της οικονομίας, απαιτούν εφαρμογή συστηματικών διαδικασιών σε όλες τις επιμέρους τεχνικές αλλά και οικονομικές λειτουργίες τους.

Στα πλαίσια αυτά το παρόν βιβλίο ασχολείται ειδικότερα με αρχές και μεθόδους προσδιορισμού της σύνθεσης της περιουσίας, παρακολούθησης των μεταβολών της και προσδιορισμού και ελέγχου των οικονομικών τους αποτελεσμάτων, ειδικότερα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Το βιβλίο αποτελείται από τρία μέρη, επαγωγικά συνδεόμενα.

Το πρώτο μέρος αναφέρεται στις βασικές έννοιες και αρχές που διέπουν τον Λογαριασμό, τον Ισολογισμό και την Απογραφή, καθώς και τις χρησιμοποιούμενες στη γεωργία λογιστικές μεθόδους.

Το δεύτερο μέρος, αναφέρεται στις βασικές αρχές και το περιεχόμενο της διπλογραφικής λογιστικής όπως αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει ειδικά θέματα λογιστικών βιβλίων και λογιστικών συστημάτων που διευκολύνουν τη συστηματικότερη καταγραφή, ταξινόμηση και ερμηνεία των οικονομικών γεγονότων που συμβάλλουν αποτελεσματικότερα στη διαχείριση της περιουσίας των παραγωγικών μονάδων του αγροτικού χώρου.

Η δεύτερη έκδοση του παρόντος έργου περιλαμβάνει την μετατροπή από δραχμές σε ευρώ. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Σαν καινούριο
Δεν έχει ανοιχτεί ποτέ
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 70€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.