Γενική μικροβιολογία

Γενική μικροβιολογία
Τιμή από
29,00 €
40,05 €
Εξοικονομείς 27% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα διάνθισμα βασικών γνώσεων στον τομέα της γενικής μικροβιολογίας κατά τρόπο κατανοητό τόσο στον προπτυχιακό φοιτητή όσο και στον μεταπτυχιακό σπουδαστή της ιατρικής και φαρμακευτικής μικροβιολογίας, της γεωπονίας, της χημείας, της βιολογίας, της φυτικής και ζωικής οικολογίας, της δασονομίας και των περιβαλλοντικών επιστημών.

Στοιχεία ιστορίας της μικροβιολογίας, ταξινόμησης, αναπτυξιακής συσχέτισης των διαφόρων οργανισμών και τέλος ονοματολογίας των μικροοργανισμών δίνονται στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου αυτού.

Ακολουθεί η εμπεριστατωμένη επεξήγηση της δομής και σύνθεσης του βακτηριακού κυττάρου, με όλες τις ιδιαιτερότητές του και την λειτουργία του. [. . .] Στο τελευταίο κεφάλαιο αυτού του βιβλίου περιλαμβάνεται η σημερινή γνώση για τους προβιοτικούς μικροοργανισμούς, που παρότι εμφανίζουν μία μακριά πορεία εξέλιξης από αρχαιοτάτων χρόνων, φαίνεται να ενέχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στον τομέα των ζυμωμένων γαλακτοκομικών προϊόντων, βρεφικών γαλάτων και ειδικών προϊόντων διατροφής. (Ευγενία Μπεζιρτζόγλου, από τον πρόλογο)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
29,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.