ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Τιμή από
70,00 €
97,90 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το "Φυσιολογία της Άσκησης: Θεωρία και Εφαρμογές για την Ευρωστία και την Απόδοση" προσφέρει συμπαγή θεμέλια στη θεωρία και την έρευνα με μια πρακτική προσέγγιση. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει πως να εφαρμόσετε τις βασικές έννοιες στην πραγματική ζωή, είτε είστε στο εργαστήριο, το γυμναστήριο, το γήπεδο ή το κέντρο αποκατάστασης.

-Νέο κεφάλαιο για την άσκηση και το ανοσοποιητικό σύστημα: Υπάρχει αυξανόμενη τάση στην έρευνα για τις ασκησιογενείς αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το έκτο κεφάλαιο παρουσιάζει τα ευρήματα και τη σημαντικότητα του ανοσοποιητικού για την εφαρμοσμένη φυσιολογία της άσκησης.

- Ενημερωμένο με τις τελευταίες έρευνες: Νέο και ανανεωμένο περιεχόμενο περιλαμβάνει θέματα όπως οι αιτίες της ασκησιογενούς μυϊκής κόπωσης, η ενδοκρινική λειτουργία κατά την άσκηση, οι αλλαγές στο μυ που σχετίζονται με την γήρανση, ο ρόλος της φλεγμονής και η σχέση της με την αρτηριοσκλήρυνση, εκτεταμένη συζήτηση για το ρόλο της φυσικής δραστηριότητας και του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων νόσων και συζήτηση για τον εγκλιματισμό στο υψόμετρο.

- Πρακτικό και Εφαρμόσιμο: Εφαρμογές και πρακτική γνώση σε θέματα όπως κυτταρική πρωτεϊνοσύνθεση, η δημιουργία ελευθέρων ριζών στα μιτοχόνδρια, η φλεγμονή σαν μέρος της ανοσοποιητικής ανταπόκρισης, ασθένειες και η επίδραση της γήρανσης στη μυϊκή λειτουργία, η εκτίμηση της VO2max χωρίς δοκιμασία άσκησης και οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση σε αθλήματα που απαιτούν εξαιρετική αντοχή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
70,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Νεάπολη, Πελοπόννησος
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.