Φοιτητής και στην κουζίνα

Φοιτητής και στην κουζίνα
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε κάποια άλλη πόλη ή σε κάποια άλλη χώρα, μακριά από τη "θαλπωρή" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το αμείλικτο ερώτημα "και τώρα τι τρώμε;", σκέψου, εκτός από τα φαστ φουντς, τα εστιάτορια και τα σουβλατζίδικα, μια τρελή λύση: να μαγειρέψεις μόνος σου!!!

Μην πανικοβάλλεσαι. Τα πλεονεκτήματα -πέρα από τα γνωστά: υγιεινό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό, και άλλα παρόμοια- είναι πολύ ισχυρά. Μαγειρεύοντας, καταφέρνεις να γίνεις ακαταμάχητος στα μάτια της παρέας, εξοικονομείς χρήματα, αποκτάς ζηλευτή αυτονομία και δημιουργείς απολαυστικά πιάτα σε ελάχιστο χρόνο για σένα και τους φίλους σου.

Η επιτυχία του βιβλίου, το οποίο έχει γίνει μπεστ σέλερ, οφείλεται στο γεγονός ότι αφενός μπαίνει σε μια βαλίτσα φοιτητή ως απαραίτητο βοήθημα και αφετέρου έχει αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για όλους όσοι πρωτοξεκινούν να ασχοληθούν με τη μαγειρική. Γι" αυτό, στην παρούσα αναθεωρημένη έκδοση, ως δώρο σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του βιβλίου, προστέθηκαν οκτώ, λίγο πιο περίτεχνες, συνταγές.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.