Φυσιολογία Φυτών

Φυσιολογία Φυτών
Τιμή από
29,99 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η Φυσιολογία αποτελεί τον επιστημονικό κλάδο που ερευνά τις αντιδράσεις και χημικούς μηχανισμούς που πραγματοποιούνται στη ζωντανή ύλη. Συγκεκριμένα έχει ως αντικείμενο έρευνας τις λειτουργικές δράσεις των οργανισμών, των οργάνωνμ των ιστών, των κυττάρων και των υποκυτταρικών συστατικών, καθώς και τον προδιορισμό των αιτιω΄ν που προκαλούν τις ζωϊκές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Είναι γνωστό ότι το κύτταρο αποτελεί τη θεμελιώδη δομική και λειτουργική μονάδα όλων των οργανισμών. Κατά συνέπεια, η κατανόηση των λειτουργικών δράσεων των κυτταρικών οργανιδίων σε συσχετισμό με τη δομή τους, αποτελεί στόχο με εξαιρετική σημασία για τηνέρευνα όχι μόνο του ολοκληρώματος που ονομάζουμε κύτταρο, αλλά και της ενότητας που αντιπροσωπεύει κάθε πολυκύτταρος οργανισμός.

Συγκεκριμένα το βιβλίο αυτό έχει ως αντικείμενο τις φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες των φυτών, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από δομές, είτε η διεργασία είναι αναταλλαγή αερίων στο φύλλο, αγωγή του νερού στο ξύλωμα, φωτοσύνθεση στο χλωροπλάστη, είτε μεταφορά ιόντων διαμέσου της πλασματικής μεμβράνης. Σε κάθε επίπεδο, η δομή καιη λειτουργία αντιπροσωπεύουν διάφορα πλαίσια αναφοράς μιας βιολογικής ενότητας.

(Από την εισαγωγή του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
29,99 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.