φαρμακολογία

φαρμακολογία
Τιμή από
59,00 €
130,50 €
Εξοικονομείς 54% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ένα εξαίρετο εγχειρίδιο φαρμακολογίας που παρέχει μια εμπεριστατωμένη και πλήρη προσέγγιση στην ανάλυση των θεραπευτικών παραγόντων τόσο σε κυτταρικό όσο και σε μοριακό επίπεδο. Τα λεπτομερή διαγράμματα και οι έγχρωμες φωτογραφίες, σε συνδυασμό με το πλούσιο κείμενο, βοηθούν στην κατανόηση ακόμη και των πιο πολύπλοκων εννοιών.

• Μάθετε για τις κλινικές εφαρμογές μέσα από ένα εκτενώς ενημερωμένο και αναθεωρημένο κείμενο.

• Μείνετε ενήμεροι ως προς τις τελευταίες ανακαλύψεις στη φαρμακολογία χάρη στις σημαντικές ενημερώσεις που έχουν γίνει σε κεφάλαια όπως: Τρόπος δράσης των φαρμάκων, Διαβιβαστές αμινοξέων, Αναλγητικά φάρμακα, Αντικαταθλιπτικά φάρμακα, και Εθισμός, εξάρτηση και κατάχρηση ουσιών.

• Νέα και αναδιοργανωμένα κεφάλαια: Άμυνα ξενιστή, Φλεγμονώδεις διαμεσολαβητές, Φαρμακογενετική, Φαρμακογενωμική και Εξατομικεύμενη ιατρική, Υδροξυτρυπταμίνη και φαρμακευτική αντιμετώπιση της ημικρανίας, Πουρίνες.

• Εύκολη εύρεση των απαιτούμενων πληροφοριών χάρη στη χρωματική διάταξη του βιβλίου.

• Λεπτομερή διαγράμματα και έγχρωμες φωτογραφίες που καθιστούν σαφείς ακόμη και τις πιο πολύπλοκές έννοιες και διευκολύνουν την επανάληψη.

• Πλαίσιο με σημεία-κλειδιά και πλαίσια με κλινικές χρήσεις που υπογραμμίζουν σημαντικές πληροφορίες και κλινικές εφαρμογές.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
59,00 € Σαν καινούριο
Άθικτο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Υπόλοιπες αγγελίες
60,00 € Σαν καινούριο
Ολοκαινουριο
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
75,00 € Σαν καινούριο
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓ... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.