Φαρμακευτική Ανάλυση 3η Έκδοση

Φαρμακευτική Ανάλυση  3η Έκδοση
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

Νεότερα σε αυτή την έκδοση
• Η φασματομετρία μαζών εντελώς ξαναγραμμένη ώστε να αποδίδει τις εκτενείς αλλαγές στην οργανολογία
• Η υγροχρωματογραφία υψηλής απόδοσης εκτενώς επαναδιατυπωμένη ώστε να καλύψει τις πρόσφατες εξελίξεις στην υγροχρωματογραφία υπερυψηλής απόδοσης
• Η φασματοσκοπία πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού ξαναγράφεται από ειδικό σε αυτή την πολύπλοκη αναλυτική τεχνική
• Λεπτομερώς ενημερωμένη ώστε να παρέχει μια σύντομη, ειδική περιγραφή των πολύ συχνά χρησιμοποιημένων τεχνικών στον ποιοτικό έλεγχο των φαρμάκων.
Χαρακτηριστικά
• Περιλαμβάνει παραδείγματα υπολογισμών ώστε να δείξει τη χρήση των μαθηματικών στη φαρμακευτική ανάλυση
• Εστιάζει σε σημεία κλειδιά παρά σε μεγάλο αριθμό πληροφοριών ώστε να βοηθήσει τους αναγνώστες να καταλάβουν πραγματικά τον τομέα αυτό αλλά και να περάσουν τις εξετάσεις
• Περιλαμβάνει ασκήσεις αυτοαξιολόγησης που εστιάζουν σε απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς που προκύπτουν από αναλυτικά δεδομένα
Αξιολογήσεις φοιτητών για την προηγούμενη έκδοση
«Τα πτυχία της φαρμακευτικής δεν είναι τίποτα χωρίς μια ενότητα που μισείτε. Για μένα αυτή ήταν η φαρμακευτική ανάλυση. Απογοητευτική, βαρετή, οι σχετικές διαλέξεις μου προκαλούσαν υπνηλία σε λίγα λεπτά... Επομένως, θέλετε να μάθετε με έξυπνο τρόπο; Δοκιμάστε αυτό το βιβλίο... Θα κατανοήσετε γρήγορα όλα όσα χρειάζεται να ξέρεται για να πάρετε το περίφημο Α.»
«Δεν έχω κάτι άσχημο να σχολιάσω για αυτό το βιβλίο μια και με βοήθησε να πάρω αυτό το Α σε ένα τομέα που δεν μπορούσα να αντέξω, ειλικρινά τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;»
«Βρήκα αυτό το εγχειρίδιο εξαιρετικά χρήσιμο. Συμπλήρωσε τη σχετική ενότητα στο πτυχίο μου τέλεια, είναι εύκολα κατανοητό και αρκετά σημαντικό.»
«Εξαιρετικό για πρακτική εξάσκηση και εξετάσεις. Όλα όσα έπρεπε να ξέρω ήταν εκεί, εύκολα να τα βρω, και με ακριβώς τη σωστή ποσότητα λεπτομερειών. Τα παραδείγματα υπολογισμών είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στις εξετάσεις.»
«Συστήνω ανεπιφύλακτα την αγορά αυτού του εγχειριδίου εάν ψάχνετε ένα περιεκτικό κείμενο αναφοράς για GC, HPLC, φασματοφωτομετρία UV-VIS, NMR κλπ, ως τμήμα ενός πτυχίου φαρμακευτικής.»
«Για όσους από εσάς δεν είσαστε ακριβώς οι ειδικοί και γνωρίζετε μόνο μαθηματικά πρώτου επιπέδου, σε κάθε θέμα υπάρχουν πολυάριθμα παραδείγματα υπολογισμών, συν μικρές ασκήσεις σε στρατηγικά σημεία του κάθε κεφαλαίου, που συστήνω ανεπιφύλακτα να λύσετε. η εμπιστοσύνη που μου έδωσε να περάσω τις εξετάσεις μου ήταν επιπλέον θετική... Επίσης σημαντικό είναι ότι υπάρχει σύντομη ανασκόπηση στην αρχή κάθε κεφαλαίου με οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό.... είναι επίσης από τα λίγα διαθέσιμα βιβλία που συνδυάζει διάφορες πτυχές της αναλυτικής χημείας, όπως UV/ IR/ HPLC / GC/ και φασματοσκοπία NMR.»

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.