Φαρμακευτική Ανάλυση 3η Έκδοση

Φαρμακευτική Ανάλυση  3η Έκδοση

Νεότερα σε αυτή την έκδοση
• Η φασματομετρία μαζών εντελώς ξαναγραμμένη ώστε να αποδίδει τις εκτενείς αλλαγές στην οργανολογία
• Η υγροχρωματογραφία υψηλής απόδοσης εκτενώς επαναδιατυπωμένη ώστε να καλύψει τις πρόσφατες εξελίξεις στην υγροχρωματογραφία υπερυψηλής απόδοσης
• Η φασματοσκοπία πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού ξαναγράφεται από ειδικό σε αυτή την πολύπλοκη αναλυτική τεχνική
• Λεπτομερώς ενημερωμένη ώστε να παρέχει μια σύντομη, ειδική περιγραφή των πολύ συχνά χρησιμοποιημένων τεχνικών στον ποιοτικό έλεγχο των φαρμάκων.
Χαρακτηριστικά
• Περιλαμβάνει παραδείγματα υπολογισμών ώστε να δείξει τη χρήση των μαθηματικών στη φαρμακευτική ανάλυση
• Εστιάζει σε σημεία κλειδιά παρά σε μεγάλο αριθμό πληροφοριών ώστε να βοηθήσει τους αναγνώστες να καταλάβουν πραγματικά τον τομέα αυτό αλλά και να περάσουν τις εξετάσεις
• Περιλαμβάνει ασκήσεις αυτοαξιολόγησης που εστιάζουν σε απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς που προκύπτουν από αναλυτικά δεδομένα
Αξιολογήσεις φοιτητών για την προηγούμενη έκδοση
«Τα πτυχία της φαρμακευτικής δεν είναι τίποτα χωρίς μια ενότητα που μισείτε. Για μένα αυτή ήταν η φαρμακευτική ανάλυση. Απογοητευτική, βαρετή, οι σχετικές διαλέξεις μου προκαλούσαν υπνηλία σε λίγα λεπτά... Επομένως, θέλετε να μάθετε με έξυπνο τρόπο; Δοκιμάστε αυτό το βιβλίο... Θα κατανοήσετε γρήγορα όλα όσα χρειάζεται να ξέρεται για να πάρετε το περίφημο Α.»
«Δεν έχω κάτι άσχημο να σχολιάσω για αυτό το βιβλίο μια και με βοήθησε να πάρω αυτό το Α σε ένα τομέα που δεν μπορούσα να αντέξω, ειλικρινά τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;»
«Βρήκα αυτό το εγχειρίδιο εξαιρετικά χρήσιμο. Συμπλήρωσε τη σχετική ενότητα στο πτυχίο μου τέλεια, είναι εύκολα κατανοητό και αρκετά σημαντικό.»
«Εξαιρετικό για πρακτική εξάσκηση και εξετάσεις. Όλα όσα έπρεπε να ξέρω ήταν εκεί, εύκολα να τα βρω, και με ακριβώς τη σωστή ποσότητα λεπτομερειών. Τα παραδείγματα υπολογισμών είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στις εξετάσεις.»
«Συστήνω ανεπιφύλακτα την αγορά αυτού του εγχειριδίου εάν ψάχνετε ένα περιεκτικό κείμενο αναφοράς για GC, HPLC, φασματοφωτομετρία UV-VIS, NMR κλπ, ως τμήμα ενός πτυχίου φαρμακευτικής.»
«Για όσους από εσάς δεν είσαστε ακριβώς οι ειδικοί και γνωρίζετε μόνο μαθηματικά πρώτου επιπέδου, σε κάθε θέμα υπάρχουν πολυάριθμα παραδείγματα υπολογισμών, συν μικρές ασκήσεις σε στρατηγικά σημεία του κάθε κεφαλαίου, που συστήνω ανεπιφύλακτα να λύσετε. η εμπιστοσύνη που μου έδωσε να περάσω τις εξετάσεις μου ήταν επιπλέον θετική... Επίσης σημαντικό είναι ότι υπάρχει σύντομη ανασκόπηση στην αρχή κάθε κεφαλαίου με οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό.... είναι επίσης από τα λίγα διαθέσιμα βιβλία που συνδυάζει διάφορες πτυχές της αναλυτικής χημείας, όπως UV/ IR/ HPLC / GC/ και φασματοσκοπία NMR.»

Περισσότερα
Συγγραφείς: Edrada-Ebel Ruangelie - David G. Watson
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος: 2014
ISBN-13: 9789605830380
ISBN-10: 9605830388
Κατηγορίες: Χημεία, Φαρμακολογία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 59,63 €
Το θέλουν: 2 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Καλή κατάσταση
Υπάρχουν σημειώσεις, ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ανδρεάνα
1
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
25,63 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
34,00 €
από 59,63 €
Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο, άθικτο Δυνατότητα παράδοσης χέρι με χέρι --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@MariaAp
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Γλυφάδα, Αττική
Εξοικονομείς
24,63 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
35,00 €
από 59,63 €