Εργαστηριακές ασκήσεις φυσιολογίας

Εργαστηριακές ασκήσεις φυσιολογίας
Τιμή από
6,50 €
13,60 €
Εξοικονομείς 52% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Το βιβλίο των ασκήσεων Φυσιολογίας απευθύνεται στους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. όλων των τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας.

Έχει σκοπό να φέρει τον φοιτητή σε άμεση επαφή με τις χρησιμοποιούμενες από την Φυσιολογία μεθόδους πειραματισμού και να τον εκπαιδεύσει σε απλές τεχνικές μέσα από ατομικές ή μικρές ομαδικές ασκήσεις.

Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας εκπαιδευτικών του Τ.Ε.Ι. με μεγάλη πείρα στο εργαστήριο Φυσιολογίας. Αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο μέρος επεξεργάστηκε η κ. Μ. Λυμπέρη επίκουρη καθηγήτρια της Φυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγήτρια στο Τ.Ε.Ι. Το τμήμα αυτό αναφέρεται σε πειράματα Φυσιολογίας που χρησιμοποιούν κυρίως σαν πειραματόζωο το βάτραχο. Μέσα απ` αυτά μελετούνται βασικές κυτταρικές λειτουργίες καθώς επίσης λειτουργίες νευρικού, μυϊκού κυκλοφορικού και πεπτικού συστήματος. Το δεύτερο μέρος επεξεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του Τ.Ε.Ι. κ. Μ. Μαξιμιάδης επ. καθηγητής Φυσιολογίας και αναφέρεται σε ασκήσεις που αφορούν στο αίμα και στην αναπνοή και ο κύριος Κ.Ι.Κ. Ρούκας έκτακτος καθηγητής εφαρμογών Φυσιολογίας, και αναφέρεται σε ασκήσεις που αφορούν στο ηλεκτροκαρδιογράφημα και στην αρτηριακή πίεση.

Μέσα από τις ασκήσεις του δευτέρου μέρους δίνεται στους φοιτητές η δυνατότητα αφ` ενός μεν να χειρισθούν εργαστηριακά όργανα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή κλινική και διαγνωστική πρακτική, αφ` ετέρου δε να εκπαιδευτούν σε κλασικές μεθόδους και μετρήσεις που έχουν σαν αντικείμενο επιμέρους λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
6,50 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
9,00 € Καλή κατάσταση
Φέρει λίγες υπογραμμίσεις με στυλό και μολύβι
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Κερατσίνι, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.