Εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού

Εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού
Τιμή από
20,00 €
29,68 €
Εξοικονομείς 32% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το παρόν εισαγωγικό κεφάλαιο αποσκοπεί στην συνοπτική παρουσίαση των βασικών στοιχείων του ανά χείρας τόμου: (α) το σκοπό και τους στόχους του, (β) τη συνολική προσέγγιση και διαπραγματευόμενη θεματολογία, (γ) τη δομή και τα περιεχόμενα του τόμου ανά κεφάλαιο.

Σκοπός και Στόχοι του Συλλογικού Τόμου:

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρουσιάζεται στη χώρα μας ένα έντονο ενδιαφέρον, τόσο από την πλευρά των αρμοδίων του τουρισμού και αναπτυξιακών εταιρειών και οργανισμών για εκπόνηση προγραμμάτων, όσο και από τον ιδιωτικό τομέα με την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στο πεδίο των Εναλλακτικών και Ειδικών Μορφών Τουρισμού (Ε.Ε.Μ.Τ.). Οι πιθανοί λόγοι και αιτίες που ερμηνεύουν αυτό το ενδιαφέρον είναι:

-Η ωρίμανση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και το πέρασμά του στη φάση της ωρίμανσης/παρακμής από απόψεως κύκλου ζωής.

-Τα διάφορα χρηματοδοτικά πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης

-Η αναγκαιότητα εμπλουτισμού της ελληνικής τουριστικής προσφοράς προκειμένου να ξεπεραστεί το ηλιοκεντρικό αναπτυξιακό μοντέλο με το τρίπτυχο "θάλασσα-ήλιος-αρχαιότητες".

Ο βασικός σκοπός του παρόντος συλλογικού τόμου είναι η διερεύνηση των βασικών ζητημάτων, διαστάσεων και κρίσιμων παραμέτρων του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, του management και του marketing των Ε.Ε.Μ.Τ., τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εμπειρικό επίπεδο. [...]

Ο τόμος αποτελεί μια πλατφόρμα διατύπωσης και σύνθεσης προβληματισμών, απόψεων και ενδεδειγμένων προσεγγίσεων και μεθοδολογιών από συγγραφείς που έχουν αναπτύξει μια ακαδημαϊκή διερεύνηση ή/και εμπειρική μελέτη και εφαρμογή στο γνωστικό πεδίο των Ε.Ε.Μ.Τ. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.