Εμπορικό δίκαιο

Εμπορικό δίκαιο
Τιμή από
20,00 €
28,00 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Περιγραφή

Η παρούσα νέα, 4η έκδοση, του έργου "Εμπορικό Δίκαιο" του Ι. Ρόκα, καλύπτει κατά τρόπο συνοπτικό και συγχρόνως περιεκτικό το σύνολο της ύλης του γενικού εμπορικού δικαίου, προβαίνοντας σε μια νομοθετική, νομολογιακή και βιβλιογραφική ενημέρωση της οικείας ύλης σε σχέση με την προηγούμενη 3η έκδοση από την οποία την χωρίζουν οκτώ έτη.

Στο "Εμπορικό Δίκαιο" εξετάζονται καταρχάς η έννοια, η συστηματική κατάταξη, η ιστορική εξέλιξη, οι πηγές και οι διαιρέσεις του Εμπορικού Δικαίου. Στα επόμενα κεφάλαια παρουσιάζονται οι εμπορικές πράξεις και οι έμποροι, καθώς και η ρύθμιση των βασικών εμπορικών πράξεων, μεταξύ των οποίων η εμπορική πώληση, η εμπορική αντιπροσωπεία, ο αλληλόχρεος λογαριασμός, η χρηματοδοτική μίσθωση, η σύμβαση δικαιοχρησίας (franchising), οι συμβάσεις μεταφοράς και οι χρηματιστηριακές συναλλαγές. Στις επόμενες ενότητες παρουσιάζονται τα αξιόγραφα (συναλλαγματική, επιταγή, γραμμάτιο σε διαταγή κ.ά), η βιομηχανική ιδιοκτησία (εμπορική επωνυμία, σήμα, ευρεσιτεχνία κ.ά.), ο ανταγωνισμός (ελεύθερος και αθέμιτος), και το έργο ολοκληρώνεται με το δίκαιο του ηλεκτρονικού εμπορίου και την επίλυση των εμπορικών διαφορών.

Η έκδοση συνοδεύεται από βασική νεότερη βιβλιογραφία, τόσο ελληνική όσο και αλλοδαπή, καθώς και από αλφαβητικό ευρετήριο.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Υπόλοιπες αγγελίες
22,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Νίκαια, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.