Εμπορικές συναλλαγές μέσω φορητών συσκευών και ασύρματα συστήματα υπολογιστών

Εμπορικές συναλλαγές μέσω φορητών συσκευών και ασύρματα συστήματα υπολογιστών
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Καθώς η μεταφορά δεδομένων μέσω ασύρματων συσκευών καθίσταται όλο και πιο γρήγορη και πιο ασφαλής, το κινητό εμπόριο (M-commerce) φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το ηλεκτρονικό εμπόριο (E-commerce) σε σχέση με τις ψηφιακές και τις εμπορικές συναλλαγές. Επίσης, επειδή οι ασύρματες συσκευές θα έχουν μια έντονη επίδραση στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών (κινητές τραπεζικές συναλλαγές), στις τηλεπικοινωνίες, στις λιανικές πωλήσεις και στις υπηρεσίες πληροφόρησης (όπως αποστολή βίντεο με τα αποτελέσματα αγώνων), είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει ο τρόπος που πολλές επιχειρήσεις κανονίζουν να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους. Αυτό το βιβλίο ερευνά αφενός, τη θεωρία και την πρακτική του κινητού εμπορίου τεχνικά και επιχειρηματικά, ιδιαίτερα τις εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης και κινητού εμπορίου και αφετέρου συζητά τα "τι, γιατί και πώς" του κινητού εμπορίου. Το βιβλίο ξεκινά καλύπτοντας θεωρητικά τα θέματά του, πριν αρχίσει να εξετάζει πρακτικά αυτήν τη θεωρία σε σχέση με την τεχνολογία, την πρακτική προσέγγιση, τις εφαρμογές και τη σχεδίαση.

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη θεωρία και την πρακτική του κινητού εμπορίου, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά τις θαυμαστές και επαναστατικές νέες τεχνολογίες.

- Εξηγεί τις βάσεις του κινητού εμπορίου και της σχεδίασης ασύρματων συστημάτων, όπως και την υλοποίησή τους.

- Εξετάζει τις εφαρμογές του κινητού εμπορίου, ώστε να σας δείξει ότι η καλή σχεδίαση καταλήγει σε αποτελεσματικά και αποδοτικά συστήματα κινητού εμπορίου.

- Εκτός από τον ενθουσιασμό για τις τεχνολογικές δυνατότητες, σας παρουσιάζει επίσης τις ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις, που επιφέρουν αυτές οι τεχνολογίες, συζητώντας παράλληλα θέματα ασφάλειας, όπως και ηθικά θέματα.

- Προσεγγίζει τα θέματά του διδακτικά, με ασκήσεις, δραστηριότητες των σπουδαστών, σύντομες μελέτες περίπτωσης και τεχνικές αναφορές για βελτίωση της μάθησης.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.