Ελληνική βιβλιογραφία για τη φωτογραφία

Ελληνική βιβλιογραφία για τη φωτογραφία
Τιμή από
6,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η ιδέα για την κατάρτιση της "Ελληνικής βιβλιογραφίας για τη φωτογραφία" ξεκίνησε ως πτυχιακή εργασία των συγγραφέων της, την εποχή που ήταν ακόμη φοιτήτριες στο τμήμα βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν πλήρη βιβλιογραφικό οδηγό χάρη στην άοκνη, συνεχή και πολυετή έρευνα των συγγραφέων του, που συνέχισαν να εργάζονται πάνω στο θέμα αυτό για πολλά χρόνια μετά την παράδοση της πτυχιακής τους.

Η έκδοση του πονήματος αυτού κατέστη δυνατή με επιχορήγηση του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, επί υπουργείας του Υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, αποτελεί σήμερα μια επιβράβευση της εργασίας των συγγραφέων της και καλύπτει ταυτόχρονα ένα σημαντικό κενό του βιβλιογραφικού χώρου.

Στόχος ωστόσο τόσο των συγγραφέων όσο και του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας που πρόσφερε το έναυσμα για την υλοποίηση του πονήματος αυτού, είναι η συνέχιση της βιβλιογραφικής έρευνας και κατραγραφής των εκδόσεων, τόσο για τα έτη που δεν περιλαμβάνονται στην έκδοση αυτή, αλλά και των ετών που θα ακολουθήσουν. [...]

Σταύρος Μωρεσόπουλος, Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
6,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Άγιος Δημήτριος, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.