Ελαφρές μεταλλικές κατασκευές

Ελαφρές μεταλλικές κατασκευές
Τιμή από
12,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στο παρόν, αναπτύσσονται οι υπολογιστικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην ελαφρά δόμηση των μεταλλικών κατασκευών, τόσο στους γραμμικούς, όσο και στους επιφανειακούς φορείς.

Καλύπτονται θέματα των Δομικών έργων, της Γεφυροποιίας, καθώς και ορισμένα ειδικά θέματα της Ελαφράς Δόμησης των Μεταλλικών Κατασκευών. Καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια στην αποσαφήνιση νέων εννοιών και εξετάζονται υπολογιστικά θέματα στοιχείων και ελέγχου διατομών, που χρησιμοποιούνται κυρίως στην γεφυροποιία. Εξετάζονται επισταμένως οι μονοκυψελικές και πολυκυψελικές διατομές και ο ευχερής τρόπος υπολογισμού των στοιχείων τους.

Αναλύονται ακόμη, ορισμένες ιδιάζουσες κατασκευές, όπως οι δεξαμενές και οι πτυχωτοί φορείς, ενώ δίδεται ιδιαίτερη προσοχή σε προβλήματα ευσταθείας των φορέων.

Παράλληλα, η θεωρητική εξέταση των παραπάνω ολοκληρώνεται με ένα πλήθος, ανά κεφάλαιο, αριθμητικών εφαρμογών, σε φορείς από την πράξη, ώστε ενίοτε να μην απαιτείται να ανατρέξει ο αναγνώστης σε άλλα βοηθήματα.

Τέλος, η παρούσα 2α έκδοση, περιλαμβάνει ένα επιπλέον κεφάλαιο, όπου εξετάζονται ορισμένα προχωρημένα θέματα, όπως π.χ. αυτά της καμπύλης δοκού, η παραμόρφωση μιας διατομής στο επίπεδό της, ή η δευτερεύουσα αντίσταση καμπυλώσεως κ.λ.π.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
12,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Μεταχειρισμένο. Σε άριστη κατάσταση.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Μεταμόρφωση, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.