Έκφραση Έκθεση Α Λυκείου 73 κριτήρια αξιολόγησης + cd

Έκφραση Έκθεση Α Λυκείου 73 κριτήρια αξιολόγησης + cd
Τιμή από
25,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο περιλαμβάνει : α) Αναλυτική θεωρία για τη Γλώσσα και Γλωσσικές Ποικιλίες, το Λόγο, την Περιγραφή-Αφήγηση, τα Είδη Κειμένων, τη Χρήση της Γλώσσας, την Παράγραφο, την Περίληψη και την Παραγωγή Κειμένου. Αναλυτική θεωρία για τη Σύγκριση και το Μετασχηματισμό Κειμένου που αποτελούν τα νέα ζητούμενα στο μάθημα της "Εκφρασης- Έκθεσης, που συνοδεύεται από: i)συγκεντρωτικούς πίνακες, εφαρμογές-παραδείγματα ii) Ερωτήσει- απαντήσεις κατανόησης θεωρίας iii)Ασκήσεις ανά κεφάλαιο για εμπέδωση της γνώσης Β) 34 ενότητες σύγχρονου προβληματισμού με 73 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ που περιέχουν: i) Πλήρη παρουσίαση 40 εννοιών ii)2ή 3 Κριτήρια ανά ενότητα με παράλληλο κείμενο ή εικόνα ε 35 από αυτά ή με ένα κείμενο στα 38 κριτήρια.

Το βιβλίο συνοδεύει CD-ROM και περιέχει: Τρίτομο λεξικό ανεπτυγμένων εννοιών, Απαντήσεις στις ασκήσεις της θεωρίας και των κριτηρίων 68 Παράλληλα κείμενα Πίνακες συνωνύμων-Αντωνύμων

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες με φίλτρα
Τιμή 20 - 50 €
25,00 € Σαν καινούριο
Δεν έχει διαβαστεί ούτε μία φορά. Το CD δεν έχει βγει από τη θήκη του ούτε μία φορά, αχρησιμοποίητο. Πραγματικά σαν καινούριο.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Σέρρες, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.