Εισαγωγή στην πολιτική

Εισαγωγή στην πολιτική
Τιμή από
55,00 €
68,28 €
Εξοικονομείς 19%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια ενημερωμένη εισαγωγή στη μελέτη της πολιτικής επιστήμης. Το ζωντανό, ενδιαφέρον ύφος του καθώς και η έγκυρη και περιεκτική του κάλυψη έχουν κάνει αυτό το πολύ επιτυχημένο βιβλίο κορυφαίο στο είδος του στον τομέα της πολιτικής επιστήμης.

Η τέταρτη έκδοση είναι συστηματικά αναθεωρημένη και ενημερωμένη ώστε να καλύπτει σημαντικές εξελίξεις, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση και η «Αραβική Άνοιξη». Το βιβλίο έχει επίσης μια νέα, πιο ολοκληρωμένη διάρθρωση κεφαλαίων, που διευκολύνει τους φοιτητές να δουν τον τρόπο συσχέτισης διαφορετικών θεμάτων και να λάβουν υπόψη καλύτερα την αυξανόμενη αλληλεξάρτηση μεταξύ εγχώριων και παγκόσμιων γεγονότων.

Αναλύοντας κεντρικές αντιπαραθέσεις πολιτικών ζητημάτων, αναδεικνύει τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών μιας συγκεκριμένης πρότασης, Με τον τρόπο αυτό προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση σημαντικών πολιτικών όρων και εννοιών, ιδιαίτερα εκείνων με πολύπλοκα και αμφιλεγόμενα νοήματα.

Βιβλίο ισορροπημένο και έγκυρο, που υποστηρίζεται πολύ αποτελεσματικά από ενημερωτικά και οξυδερκή σχόλια για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για σπουδαστές όλων των τομέων του επιστημονικού κλάδου, καθώς και για αναγνώστες με γενικότερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο.

 

 

Ο AndrewHeywoodείναι ο συγγραφέας βιβλίων με τεράστια εμπορική επιτυχία στον τομέα της πολιτικής επιστήμης. Από τις εκδόσεις Επίκεντρο κυκλοφορούν  επίσης τα βιβλία του:

«Πολιτικές Ιδεολογίες» και «Βασικές Έννοιες της Πολιτικής Επιστήμης».

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
55,00 € Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Παπάγος, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.