Εισαγωγή στην Φυσιολογία του Ανθρώπου

Εισαγωγή στην Φυσιολογία του Ανθρώπου
Τιμή από
109,00 €
152,64 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Περιγραφή

Η Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου: Από τα κύτταρα στα συστήματα της Dr Lauralee Sherwood είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό βιβλίο για φοιτητές που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, καθώς διαθέτει ένα εύληπτο αλλά υψηλού επιπέδου περιεχόμενο, με εξαιρετικά εύστοχα παραδείγματα και θαυμάσιες εικόνες. Το σύγγραμμα αυτό έχει καθιερωθεί στα προπτυχιακά μαθήματα πολλών πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και αποτελεί και τη δική μας επιλογή εδώ και αρκετά χρόνια για τις ανάγκες του προπτυχιακού μαθήματος «Φυσιολογία του Ανθρώπου» στο Virginia Commonwealth University (ΗΠΑ). Η Dr Sherwood έχει επιτύχει να συνδέσει τις επιμέρους έννοιες της Φυσιολογίας και να τις παρουσιάσει ως αναπόσπαστα μέρη ενός ενιαίου συνόλου. Η οργάνωση του βιβλίου γύρω από την κεντρική ιδέα της ομοιόστασης επιτρέπει την ενσωμάτωση εννοιών και πληροφοριών από το κυτταρικό στο συστημικό επίπεδο.

Πιστεύω ότι η μετάφραση του βιβλίου αυτού στα ελληνικά θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για την εκπαίδευση στο αντικείμενο της Φυσιολογίας. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό έργο που ανέλαβαν να συντονίσουν οι καθηγητές Ε. Κωλέττας και Αικ. Ψαρροπούλου. Η επιστημονική επιμέλεια κάθε κεφαλαίου του βιβλίου ανατέθηκε σε δύο έμπειρους καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων η προσεκτική εργασία είχε ως αποτέλεσμα την αξιόπιστη απόδοση των κειμένων στην ελληνική γλώσσα. Θεωρώ ότι το εγχειρίδιο αυτό όχι μόνο θα εισαγάγει τους φοιτητές στο πεδίο της Φυσιολογίας του Ανθρώπου, αλλά και θα ελκύσει το ενδιαφέρον τους για προχωρημένες σπουδές σε αυτόν τον συναρπαστικό χώρο. (Από τον πρόλογο του Καθηγητή Διομήδη Η. Λογοθέτη στην ελληνική έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
109,00 € Καλή κατάσταση
Το εξώφυλλο είναι άθικτο. Ελάχιστες προσεγμένες υπογραμμίσεις, highlights και σημειώσεις σε απειροελάχιστες σελίδες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
110,00 € Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αιγιο, Δυτική Ελλάδα
115,00 € Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση! Η Dr Sherwood έχει επιτύχει να συνδέσει τις επιμέρους έννοιες της Φυσιολογίας και να τις παρουσιάσει ως αναπόσπαστα μέρη ενός εν... Περισσότερα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Υπόλοιπες αγγελίες
120,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ιωάννινα, Ήπειρος
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.