Εγχειρίδιο Οφθαλμού Wills

Εγχειρίδιο Οφθαλμού Wills
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η 6η έκδοση της κλασικής αυτής αναφοράς σχετικά με τα οφθαλμικά νοσήματα αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για όλους τους κλινικούς ιατρούς που θεραπεύουν τις διαταραχές του οφθαλμού. Η περιεκτική και συνοπτική μορφή του κειμένου καθιστά αυτόν τον εύχρηστο οδηγό ένα ιδανικό βοήθημα για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση εκατοντάδων οφθαλμικών καταστάσεων. Αυτό το εγχειρίδιο τσέπης καλύπτει –από τα συμπτώματα στη θεραπεία– όλες τις οφθαλμικές διαταραχές που πιθανώς να συναντήσει ένας ιατρός στο ιδιωτικό ιατρείο, στα επείγοντα ή στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Νέα στοιχεία στην 6η έκδοση:

Πλήρως ενημερωμένα και βελτιωμένα κεφάλαια, ώστε να επεκταθούν ή να προστεθούν νέα θέματα.

Δεδομένα που προέρχονται από πρόσφατες μείζονες κλινικές δοκιμές, συναφείς με την περίθαλψη των ασθενών με εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και την απόφραξη της φλέβας του αμφιβληστροειδούς.

Ενημερωμένο κείμενο στην αντιμετώπιση των καταγμάτων του κόγχου, των εκδορών/σχισμών του βλεφάρου και των κακοηθειών του οφθαλμού.

Νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των διαδικασιών της νόσου του εξωτερικού, του πρόσθιου και του οπίσθιου τμήματος.

Ενημερωμένες απεικονιστικές μέθοδοι, με ειδική προσοχή στην τομογραφία οπτικής συνοχής, στη μαγνητική τομογραφία, στην υπολογιστική (αξονική) τομογραφία και στην υπερηχογραφική βιομικροσκοπία..

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.