Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό

Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό
Τιμή από
9,50 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η Πληροφορική έχει φέρει επανάσταση στην ανθρώπινη κοινωνία. Σήμερα έχει εφαρμογές σχεδόν σε κάθε δραστηριότητα. Ο τουρισμός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ώστε να διευκολυνθούμε σε κάθε τουριστική δραστηριότητα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αναλυτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για το μάθημα Εφαρμογές Η/Υ στον Τουρισμό, το οποίο διδάσκεται στη Β` τάξη του 1ου κύκλου των TEE, το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο, "Διαδίκτυο και τουρισμός" (κεφάλαια 1 -3), δίνονται οι απαραίτητες γνώσεις ώστε ο μαθητής να γνωρίσει το Διαδίκτυο και να μάθει να το χρησιμοποιεί ειδικότερα σε τουριστικές εφαρμογές, όπως σύνδεση σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων και τουριστικών οργανισμών, εικονικές on line κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία ή θέσεων σε αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Στο δεύτερο μέρος, "Κρατήσεις, αφίξεις σε ξενοδοχειακή εφαρμογή" (κεφάλαια 4-6), παρουσιάζεται η ξενοδοχειακή εφαρμογή ΕΡΜΗΣ. Οι μαθητές θα γνωρίσουν να καταχωρούν καρτέλες πρακτορείων και εταιρειών, συμβόλαια allotment και τιμοκαταλόγους, να κάνουν κρατήσεις κάθε είδους, να εμφανίζουν και να αναλύουν τα πλάνα κρατήσεων καθώς και να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα δωματίων. Επίσης, θα μάθουν να καταχωρούν αφίξεις, αλλαγές δωματίων, αλλαγές συμφωνίας καν αλλαγές πρακτορείων, να διεκπεραιώνουν το κλείσιμο της ημέρας και να εκτυπώνουν αναφορές.

Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από αρκετές και ποικίλες ασκήσεις ώστε να μπορέσουν να αφομοιωθούν όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Ελπίζουμε το βιβλίο αυτό να αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για όσους σπουδάζουν τις τουριστικές εφαρμογές αλλά και για όσους εργάζονται στο χώρο αυτό. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
9,50 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Αδιάβαστο
Πληρωμή με PayPal, Κάρτα, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Δράμα, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.