Διοικητική λογιστική

Διοικητική λογιστική
Τιμή από
28,00 €
89,00 €
Εξοικονομείς 68% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η Διοικητική Λογιστική των Garrison και Noreen είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διδακτικά βιβλία στον ομώνυμο κλάδο και έχει πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες εκδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η 10η αμερικανική έκδοση του βιβλίου, προσαρμοσμένη στις ελληνικές ανάγκες, είναι ενημερωμένη με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή πραγματικότητα, αλλά διατηρεί και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στα οποία οφείλεται η πρωτοφανής επιτυχία και μακροβιότητα του βιβλίου.

Οι συγγραφείς ακολουθούν μια δοκιμασμένη πρακτική προσέγγιση. Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με αναφορά των μαθησιακών στόχων, δηλαδή τι αναμένεται να γνωρίζει ο αναγνώστης όταν ολοκληρώσει τη μελέτη του κεφαλαίου. Οι συγγραφείς έχουν το χάρισμα να παρουσιάζουν απλά ακόμα και τις περίπλοκες έννοιες, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα, ενώ σε κάθε κεφάλαιο υπάρχει η ενότητα "Η διοικητική λογιστική στην πράξη", όπου αναφέρεται μια απλή ή σύνθετη πραγματική κατάσταση που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει μια εταιρεία και η οποία σχετίζεται με την ύλη του κεφαλαίου.

Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από περίληψη, λυμένα προβλήματα ανακεφαλαίωσης, γλωσσάριο, ερωτήσεις και εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ασκήσεων για την τάξη. Οι ασκήσεις που προτείνονται στους σπουδαστές διακρίνονται σε απλές ασκήσεις, σύνθετα προβλήματα και ακόμη πιο σύνθετες περιπτώσεις, ενώ πάντοτε αναγράφεται ο μαθησιακός στόχος (ή οι στόχοι) με τον οποίο συναρτάται κάθε επιμέρους άσκηση, πρόβλημα ή περίπτωση.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
28,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
30,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Υπόλοιπες αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
50,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
53,90 € Σαν καινούριο
Άθικτο, ανέγγιχτο, καινούργιο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 39€.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.