Δημόσιες Σχέσεις. Στρατηγικές και Τακτικές

Δημόσιες Σχέσεις.  Στρατηγικές και Τακτικές
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η δέκατη έκδοση του βιβλίου αυτού εξακολουθεί να είναι μία δημοφιλής επιλογή ως το πλέον περιεκτικό και ενημερωμένο βιβλίο για την γνωριμία των φοιτητών με τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων.

Η παρούσα έκδοση, όπως και αυτές που προηγήθηκαν, εξακολουθεί να συνδυάζει με επιτυχία την θεωρία, τις βασικές αρχές και την πράξη σε μία ελκυστική, ολοκληρωμένη μορφή, που είναι ταυτόχρονα εύχρηστη και σαφής, χωρίς να είναι υπερφίαλη και ρηχή.

Σε όλο το βιβλίο οι φοιτητές θα μπορέσουν να βρουν ενδιαφέροντα παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων και εφαρμογές, τα οποία θα τους ενθαρρύνουν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της ανάλυσης και της επίλυσης προβλημάτων. Το αφηγηματικό ύφος που έχουν υιοθετήσει οι συγγραφείς και ο σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός του βιβλίου, προσελκύουν το ενδιαφέρον των φοιτητών.

Έτσι, σε κάθε κεφάλαιο θα μπορέσουν να εντοπίσουν ενδιαφέροντα στοιχεία, που θα τους δώσουν μία πρώτη εικόνα γύρω από το πώς μπορεί να είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Την ίδια στιγμή, το βιβλίο είναι ελκυστικό και για τους ίδιους τους καθηγητές, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν στους φοιτητές τους μία πλήρη και ουσιαστική εικόνα των δημοσίων σχέσεων, ως μίας διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων, η οποία ενσωματώνει την ηθική υπευθυνότητα και την εφαρμογή βασικών αρχών.

Κάθε κεφάλαιο διαθέτει παραδείγματα από βραβευμένες εκστρατείες, αλλά και από σύγχρονα ζητήματα, που οι φοιτητές κρίνουν ως ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά.

Σε κάθε κεφάλαιο παρουσιάζονται επιλεκτικά κάποιες φράσεις έμπειρων και επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου. Πρόκειται για σύντομες και περιεκτικές δηλώσεις που εμπεριέχουν την ουσία της πείρας και της επαγγελματικής τους σοφίας. Πιστεύουμε ότι μία τέτοια προσέγγιση μεταδίδει εν συντομία την άποψη των επαγγελματιών, πολύ καλύτερα απ` ότι μία μακροσκελής συνέντευξη.

Το κείμενο έχει χωριστεί σε πέντε μέρη, ώστε να δίνει μία πλήρη εικόνα του κλάδου των δημοσίων σχέσεων: Μέρος 1: Ρόλος, Μέρος 2: Διαδικασίες, Μέρος 3: Στρατηγική, Μέρος 4: Τακτικές και Μέρος 5: Εφαρμογή

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.