ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
Τιμή από
13,00 €
28,00 €
Εξοικονομείς 53% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η Ελλάδα είναι δικαιωματικά μία τουριστική χώρα, διότι συνδυάζει το φυσικό κάλος με τα ιστορικά μνημεία που απετέλεσαν τη βάση του δυτικού πολιτισμού.

Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους οικονομικούς κλάδους της χώρας μας και πέρα από τα οικονομικά οφέλη, παίζει σημαντικότατο ρόλο στην επικοινωνία και αλληλοκατανόηση των λαών.

Ο τουρισμός αποτελεί μία ιδιόμορφη δραστηριότητα, που συνδυάζεται με τις ευχάριστες περιόδους ζωής. Οι τουρίστες έχουν σχεδόν τα πάντα στη διάθεσή τους και το μόνο που πρέπει να διεκδικήσουν είναι η χαρά των διακοπών. Στα πλαίσια αυτά, το τεράστιο πλήθος εστιατορικών επιχειρήσεων που καλύπτουν τη διατροφή των τουριστών, είτε λειτουργούν εντός, είτε εκτός ξενοδοχειακών μονάδων, επηρεάζουν καθοριστικά τη γνώμη των τουριστών για τον τουριστικό προορισμό.

Η εστιατορική τέχνη έχει μακρά παράδοση και αποτελεί τμήμα της δυτικοευρωπαϊκής κουλτούρας. Για το λόγο αυτό, η ποιότητα σερβιρίσματος επηρεάζει σημαντικά τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα πρέπει να παρατηρήσουμε, ότι η δυτικοευρωπαϊκή γαστρονομική κουλτούρα, απέχει από τις ελληνικές παραδόσεις. Για το λόγο αυτό οι ξενοδοχειακές σχολές και τα επισιτιστικά τμήματα, πρέπει να μεταδώσουν αναλυτικά στους εκπαιδευόμενους τα τεχνικά στοιχεία και τις παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να ικανοποιούνται οι καταναλωτικές προδιαγραφές των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Το βιβλίο αυτό έχει το σκοπό να προσφέρει τόσο τις γνώσεις της εστιατορικής τέχνης, όσο και στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να αναλάβουν τη διοίκηση εστιατορικών επιχειρήσεων. Ενώ έχει δοθεί μεγάλη σημασία στα καθ" αυτό εστιατορικά θέματα, επιπλέον αναπτύσσονται θέματα περιβάλλοντος, υγιεινής, ασφάλειας, διοίκησης και marketing, σε σχέση πάντα με τον επισιτιστικό κλάδο.

(Από την έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
13,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Σαν καινούργιο, υπάρχει ελάχιστη φθορά στο εξώφυλλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, λόγω χρήσης,
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Υπόλοιπες αγγελίες
15,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
15,00 € Σαν καινούριο
Παντελώς αχρησιμοποίητο και φυλασσόμενο σε χώρο δίχως υγρασία ή καπνό τσιγάρου.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Λαρισα, Θεσσαλία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.