ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Καθώς ο ρόλος των έργων στους οργανισμούς αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, η Διοίκηση Έργων έχει εξελιχθεί σε τέτοιον βαθμό ώστε να αποτελεί πλέον χωριστό επαγγελματικό κλάδο, με το δικό του απόθεμα γνώσεων και δεξιοτήτων. Ως ένα από τα κορυφαία συγγράμματα για το συγκεκριμένο θέμα, το Διοίκηση έργων: η διαδικασία διοίκησης δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση έργων πρέπει να ενσωματώνεται ως απαραίτητο συστατικό στοιχείο στη δομή και τη λειτουργία των οργανισμών.

Οι συγγραφείς πιστεύουν ότι η άριστη εμπέδωση των εργαλείων και των διαδικασιών είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη διοίκηση έργων, όμως θεωρούν ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των εργαλείων και μεθόδων διαμορφώνεται και καθορίζεται από την κουλτούρα του οργανισμού και τη διαπροσωπική δυναμική των εμπλεκόμενων ατόμων. Γι" αυτόν το λόγο παρουσιάζουν μια ολιστική άποψη, εστιασμένη σε αυτές τις δύο διαστάσεις και στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν και καθορίζουν τη μοίρα των έργων.

Το βιβλίο δεν αφορά έναν συγκεκριμένο κλάδο ή αντικείμενο έργου, αλλά απευθύνεται σε αναγνώστες που καλούνται να διαχειριστούν μια ποικιλία έργων σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα: φοιτητές της Διοίκησης Έργων, καθώς καλύπτει διεξοδικά τα εργαλεία και τις μεθόδους διοίκησης έργων και θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της διοίκησης έργων στην αποτελεσματική λειτουργία των οργανισμών, ενεργούς επαγγελματίες του κλάδου και αναλυτές. Επίσης, είναι κατάλληλα δομημένο για όσους προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΡΜΡ (Project Management Professional) ή CAPM (Certified Associate in Project Management), ενώ επίσης καλύπτει σε βάθος τα σημαντικότερα θέματα που περιλαμβάνονται στο Σώμα Γνώσης Διοίκησης Έργων (Project Management Body of Knowledge, PMBOK) του PMI. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφείς: Erik W. Larson - Clifford F. Gray
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789604618927
ISBN-10: 960461892X
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 45,99 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Σχεδόν αχρησιμοποίητο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
2
Πληρωμή με Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Πέραμα, Αττική
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Εξοικονομείς
11,99 €
34,00 €
από 45,99 €