ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

Η έβδομη έκδοση του βιβλίου "Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων" βοηθά όλους τους μελλοντικούς μάνατζερ επιχειρήσεων να κατανοήσουν γιατί είναι απαραίτητο να έχουν δεξιότητες διοίκησης ανθρωπίνων πόρων. Από την πρώτη έκδοση του βιβλίου "Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων" έως σήμερα, η γενική διοικητική προσέγγιση έχει επικρατήσει ανάμεσα στα στελέχη. Η τάση αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από τις πρόσφατες περιβαλλοντικές και οργανωσιακές δυνάμεις. Οι οργανισμοί γίνονται πιο επίπεδοι. Η διεθνής δραστηριοποίηση αποτελεί τον κανόνα για τις περισσότερες επιχειρήσεις, εφόσον φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, ενώ συχνά συναντά κανείς επιχειρήσεις που ακόμη και με λιγότερους από 50 εργαζόμενους λειτουργούν σε διασυνοριακό επίπεδο. Σε συνδυασμό με την αυξημένη πολυμορφία στις εγχώριες αγορές, η τάση αυτή απαιτεί από τα στελέχη να είναι προετοιμασμένα έτσι ώστε να συνεργάζονται αποτελεσματικά με ανθρώπους διαφορετικού πολιτισμικού υποβάθρου από το δικό τους. Νέες τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο, ευνοούν την επικοινωνία ανάμεσα σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα μιας επιχείρησης, οπότε οι μάνατζερ αναμένεται να έχουν ένα ευρύ πεδίο γνώσεων και δεξιοτήτων, μεταξύ αυτών και δεξιότητες διοίκησης ανθρωπίνων πόρων (Human Resources Management - HRM). Την ίδια στιγμή, μειώνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν ένα υψηλά συγκεντρωτικό και ισχυρό τμήμα διοίκησης ανθρωπίνων πόρων (Human Resources Management - HR), το οποίο λειτουργεί ως επιβλέπων, λήπτης αποφάσεων και ελεγκτής για όλες τις πρακτικές HR μέσα στον οργανισμό. Η τάση αυτή ενισχύεται κι από το γεγονός ότι οι μικρές επιχειρήσεις αποτελούν τον κύριο εργοδότη της πλειοψηφίας του εργατικού δυναμικού όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες. Επομένως, αυτή η νέα έκδοση του βιβλίου καλύπτει αναλυτικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις αναφορικά με τη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων σε θέματα όπως η στελέχωση, η εκπαίδευση, η αξιολόγηση της απόδοσης, η ανταμοιβή, και ούτω καθ"εξής. [...] (Από τον πρόλογο της αγγλικής έκδοσης)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789963716982
ISBN-10: 9963716989
Κατηγορίες: Management, Marketing
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 93,45 €
Το θέλουν: 4 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολης --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
9
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
45,45 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
48,00 €
από 93,45 €
Σαν καινούριο
Ολοκαίνουριο!! Αχρησιμοποίητο σε άριστη κατασταση!! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Θέμης
15
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Λαρισα, Θεσσαλία
Εξοικονομείς
23,45 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
70,00 €
από 93,45 €
Σαν καινούριο
Σε εξαιρετική κατάσταση. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
3
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Visa και Mastercard
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πρέβεζα, Ήπειρος
Εξοικονομείς
23,45 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
70,00 €
από 93,45 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Άθικτο, χωρίς σημειώσεις ή άλλα σημάδια --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@eccentric
1
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ίλιον, Αττική
Εξοικονομείς
53,45 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
40,00 €
από 93,45 €
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Metagon
180
Πληρωμή με PayPal, Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Revolut
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS, Speedex, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Εξοικονομείς
48,45 €
45,00 €
από 93,45 €