ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΕΠΙΤΟΜΟ)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΕΠΙΤΟΜΟ)
Τιμή από
22,00 €
48,23 €
Εξοικονομείς 54% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, η κοινωνία της πληροφορίας και της γνώσης, που θα πρέπει να στηρίζεται και στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, απαιτεί το μετασχηματισμό των κλασσικών - παραδοσιακών μοντέλων διοίκησης σε νέα πιο σύγχρονα και ευέλικτα. Φαίνεται πως η αντίληψη για εξέλιξη, πρόοδο και ικανοποίηση του προσωπικού μιας επιχείρησης σε βάρος των οικονομικών αποδόσεων να κερδίζει συνεχώς έδαφος. Επίσης, διαπιστώνεται πως αξίες όπως η ικανοποίηση των υπαλλήλων, οι δυνατότητες και η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων των κοινωνιών αποτελούν βασικές προτεραιότητες σε βάρος της αύξησης των κερδών. Τα σύγχρονα αυτά μοντέλα, που βασίζονται στις παραπάνω αρχές, αναμφίβολα συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας νέας αντίληψης σχετικά με τη Διαχείριση των Ανθρωπίνων Πόρων. [...]

Ο τόμος αυτός αποτελεί, ουσιαστικά, μια επιτομή, μια βασική προσέγγιση των πιο σημαντικών εννοιών του αντικειμένου και της μεθοδολογίας της Διαχείρισης των Ανθρωπίνων Πόρων και αναλύει τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα που θεωρούνται αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία μιας οργάνωσης. Οι ανθρώπινοι πόροι, αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη των οργανώσεων - τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο τόσο για τους φοιτητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, όσο και για τους επαγγελματίες της διοίκησης.

Ο ανά χείρας τόμος, αποτελεί μια συνοπτική παρουσίαση του δίτομου έργου των Noe, Hollenbeck, Gerhart και Wright και περιλαμβάνει όλα τα βασικά θέματα που αφορούν στη στρατηγική της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Πιο συγκεκριμένα, αναλύονται ο προγραμματισμός, η διαδικασία πρόσληψης, η επιλογή και η τοποθέτηση σε θέση απασχόλησης. Επίσης, ασχολείται με την κατάρτιση, τη διαχείριση της απόδοσης, την εξέλιξη των υπαλλήλων και την παρακίνησή τους. Τέλος, με την αναγνώριση της συνεισφοράς των εργαζομένων μέσω των αμοιβών, των κινήτρων για αύξηση της παραγωγικότητας και των διαφόρων ηθικών διακρίσεων. Και όλα αυτά με τη χρήση παραδειγμάτων βέλτιστων πρακτικών της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, για την αξιοποίηση και την ανάπτυξή τους. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
28,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Ολοκαίνουριο. Δεν έχει ανοιχτεί.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Υπόλοιπες αγγελίες
22,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Παλαιό Φάληρο, Αττική
24,50 € Καλή κατάσταση
Υπάρχει τσάκιση σε μερικές σελίδες
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πετρούπολη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.