Διαχείριση έργων

Διαχείριση έργων
Τιμή από
5,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η πορεία προς τη διαχείριση των έργων, ως ένα επιχειρηματικό πρότυπο, είναι μια επαναστατική πορεία. Στο "Έξυπνες ιδέες: Διαχείριση έργων" η Donna Deeprose αποκαλύπτει όλα εκείνα τα εργαλεία για να μπορέσεις εσύ να ακολουθήσεις αυτόν τον επαναστατικό δρόμο.

-Ανακάλυψε το πως οι επιχειρήσεις, υιοθετούν επιτυχώς τα εργαλεία και τις τεχνικές διαχείρισης έργων, που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί και οι κατασκευαστικές εταιρείες, χωρίς όμως να χρειάζεται κι εσύ να γίνεις μηχανικός.

-Η διαχείρηση έργου σε σχέση με τη διαχείριση λειτουργιών... είναι οι δύο έννοιες που πρέπει πρώτα απ` όλα να εξετάσουμε το πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα.

-Από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση των έργων, πώς οι σωστοί διαχειριστές τα σχεδιάζουν και τα υλοποιούν, χωρίς να παρεκκλίνουν από τους στόχους και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού;

-Προς το δρόμο για την ολοκλήρωση ενός έργου, μπορεί να παρουσιαστούν ορισμένα εμπόδια, τα οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν. Όμως ποια είδη προβλημάτων θα συναντήσεις και πώς θα τα ξεπεράσεις;

-Παρόλο που το έργο σου σε κάποιο σημείο θα ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να φαίνεται. Πώς λοιπόν οι διαχειριστές έργων ολοκληρώνουν και πώς συνεχίζουν; Μπορεί να αποδειχθεί ότι η ολοκλήρωση ενός έργου είναι το ίδιο δύσκολη όσο και η εκκίνησή του.

Όταν έχει επιτυχώς διαχειριστεί ένα έργο, έχεις αφήσει τη "σφραγίδα" σου. Αποκτάς τη φήμη ότι είσαι άνθρωπος που φέρνεις εις πέρας τις αποστολές σου. Το "Έξυπνες ιδέες: Διαχείριση έργων" σου παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα κάνουν τα έργα σου αξιοπρόσεχτα.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Donna Deeprose
  • Εκδόσεις: Γκιούρδας Μ.
  • Έτος: 2005
  • ISBN-13: 9789605124465
  • ISBN-10: 9605124467
  • Κατηγορίες: Επιχειρήσεις
  • Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Άριστη κατάσταση.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Νέα Σμύρνη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.