Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας

Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας
Τιμή από
42,00 €
67,68 €
Εξοικονομείς 37% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Τα `Διαγράμματα Πολιτικής Δικονομίας` περιέχουν τη συνοπτική απόδοση του συνόλου της ύλης της Πολιτικής Δικονομίας σε πίνακες. Σε καθένα από τα 151 διαγράμματα του τόμου ο αναγνώστης θα βρει την ύλη κάθε ενότητας της Πολιτικής Δικονομίας, με ενσωματωμένες και τις τροποποιήσεις που επήλθαν προσφάτως με τον Ν 4055/2012, οι οποίες σημειώνονται με διακριτή χρωματική επισήμανση, συνοδευόμενη από τις απαραίτητες παραπομπές στη νομική φιλολογία και τη νομολογία. Το έργο συμπληρώνεται με αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο, ενώ, προς διευκόλυνση των αναγνωστών, διατηρείται και η χρωματική επισήμανση των τροποποιήσεων του Ν 3994/2011.
Η μορφή της διαγραμματικής απεικόνισης, αποτελεί μια νέα πρόταση για τον μελετητή του εν λόγω κλάδου δικαίου: το σύστημα των 151 διαγραμμάτων φιλοδοξεί να διευκολύνει τον αναγνώστη να πληροφορείται, να ανακαλεί και να αποτυπώνει στη μνήμη του, να συγκρίνει και να κατευθύνεται, με ταχύτητα και σαφήνεια ως προς το δικονομικό ζήτημα που ερευνά.
Τα `Διαγράμματα Πολιτικής Δικονομίας` φιλοδοξούν να αποτελέσουν αφενός έναν χρήσιμο οδηγό στα χέρια κάθε ενδιαφερόμενου για την ύλη της Πολιτικής Δικονομίας, για την κατανόηση της δομής της και την εξοικείωση μ` αυτήν, και αφετέρου μία προσπάθεια συνοπτικής παρουσίασης της ερμηνείας της.
Οι πρόσφατες τροποποιήσεις που επήλθαν στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με τον Ν 4055/2012, αλλά και η θετική απήχηση που είχε η πρώτη έκδοση του έργου `Διαγράμματα Πολιτικής Δικονομίας` δημιούργησαν την ανάγκη για ενημέρωσή του και για κυκλοφορία της παρούσας δεύτερης έκδοσης.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
42,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Αδιάβαστο, χωρίς σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ACS, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.