Βιωματική μάθηση

Βιωματική μάθηση
Τιμή από
7,77 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Όλοι μας μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες, τα βιώματα, την ίδια μας τη ζωή. Όμως, δεν γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την άμεση προσέγγιση μέσα στην τάξη.
Το βιβλίο `Βιωματική Μάθηση` εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτής της προσέγγισης: τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε μια ομάδα, τη διαχείριση των δυναμικών που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη της, δημιουργικές και καινοτόμους μεθόδους για να παρουσιάσουμε τη διδακτέα ύλη στην τάξη, την αναστοχαστική πρακτική για την επεξεργασία των βιωμάτων των παιδιών και, τέλος, τρόπους αξιολόγησης της δουλειάς μας.
Το βιβλίο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, τους ψυχολόγους, τους εμψυχωτές, καθώς και σε όλα τα άτομα που εργάζονται με ομάδες παιδιών. Αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η βιωματική μάθηση ως εργαλείο καταλυτικής αλλαγής, τόσο στην τάξη όσο και την κοινότητα.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,77 € Σαν καινούριο
Δυσευρετο στα βιβλιοπωλεια.Σε αριστη κατασταση.Χαρτοδετη εκδοση περ. 160 σελιδες.Όλοι μας μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες, τα βιώματα, την ίδια μ... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Ν. Ιωνια Βολου, Θεσσαλία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.