Βελτιώστε τη μνήμη σας

Βελτιώστε τη μνήμη σας

Oι απίστευτες ικανότητες της ανθρώπινης μνήμης εξετάζονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο. Κάθε τομέας της ζωής μας εξαρτάται από τη μνήμη. Βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, ακόμα και στις βασικές μας λειτουργίες. Εκτιμάται ότι ο μέσος ενήλικος γνωρίζει τη σημασία περίπου 100.000 λέξεων της μητρικής του γλώσσας και έχει συγκρατήσει στη μνήμη του πληροφορίες που ισοδυναμούν με μια εγκυκλοπαίδεια 10 δισεκατομμυρίων σελίδων.

Με το παρόν βιβλίο θα μετατρέψετε τη μνήμη σας σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο που θα βελτιώσει και θα αλλάξει την καθημερινή σας ζωή και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε οποιονδήποτε στόχο σας. Σχεδιασμένες από έναν από τους πρωτοπόρους ειδικούς στη μνήμη, οι τεχνικές που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο θα σας επιτρέψουν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της φαντασίας σας για να ανακαλείτε στη μνήμη σας πληροφορίες και θα δημιουργείτε νοητές κάρτες αρχειοθέτησης για την αποθήκευση πληροφοριών. Επιπλέον θα μάθετε ημερομηνίες και χρονολογίες, ονόματα και πρόσωπα, ξένες γλώσσες, διαδρομές, ομιλίες, λίστες για ψώνια και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα.

Πολύ σημαντικό είναι η κατάσταση της μνήμης μας να διατηρείται καθώς μεγαλώνουμε και σε αυτό το κομμάτι το βιβλίο θα σας δώσει νέους τρόπους και θα προτείνει νέες τεχνικές.

Στο βιβλίο περιέχονται πάνω από 50 διαφορετικές ασκήσεις για την εξάσκηση της μνήμης, που θα κάνουν τη διαδικασία ανάκλησης πληροφοριών εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική.

Οι εφαρμογές που προτείνονται μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν επίσης να ωφεληθούν και να βελτιώσουν τους βαθμούς τους.

Η ενίσχυση της μνήμης μετά από αυτά τα τεστ θα εκτοξευθεί και η ποιότητα της ζωής σας θα καλυτερεύσει ακολουθώντας τα βήματα του βιβλίου αυτού.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Jonathan Hancock
Εκδόσεις: Σαββάλας
Έτος: 2005
ISBN-13: 9789604234776
ISBN-10: 9604234773
Κατηγορίες: Μνήμη
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Το θέλει: 1 metabooker
Αγγελίες με φίλτρα
Έως 5 €
Σαν καινούριο
Καινούριο, αδιάβαστο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@OnceUponABook
34
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
3,00 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Είναι κυριολεκτικά σαν καινούργιο, ούτε μια γρατσουνια• ούτε ένα τσαλακωμα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Χρήστος
1
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ACS, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier
Περιστέρι, Αττική
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 15 €
11,41 €
Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση.Είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
272
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Γλυφάδα, Αττική
25,00 €