Βασική ανοσολογία

Βασική ανοσολογία
Τιμή από
25,00 €
54,74 €
Εξοικονομείς 54% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η ελληνική έκδοση του Basic Immunology πιστεύουμε ότι θα είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για την εισαγωγή στην επιστήμη της Ανοσολογίας ενός μεγάλου αριθμού φοιτητών και επιστημόνων των βιοϊατρικών επιστημών. Στον πρόλογο του βιβλίου, οι συγγραφείς Α. Abbas και Α. Lichtman, παρουσιάζουν με εύστοχο τρόπο τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην έκδοση του Basic Immunology.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι το Basic Immunology σε σημαντικό βαθμό αποτελεί μία σύντομη έκδοση του εξαίρετου βιβλίου Cellular and Molecular Immunology των ιδίων σχεδόν συγγραφέων το οποίο όμως περιέχει ύλη που υπερβαίνει τις ανάγκες ενός μέσου μεταπτυχιακού φοιτητή και του μη Ανοσολόγου επιστήμονα. Η Ανοσολογία αποτελεί μια δύσκολη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιστήμη. Στο Basic Immunology οι συγγραφείς πέτυχαν να παρουσιάσουν τις αρχές της ανοσολογίας και τις σύγχρονες αντιλήψεις των ανοσοαπαντήσεων με σύντομο, λιτό και σαφή τρόπο, συνοδευόμενο με προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες και σχήματα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενός εξαμηνιαίου μαθήματος.

Στην προσπάθεια μας για την απόδοση ορισμένων επιστημονικών όρων βοηθηθήκαμε από λεξικά και άλλα βιβλία Ανοσολογίας και άλλων βιοϊατρικών επιστημών. Για την εξοικείωση του αναγνώστη με την αγγλική ορολογία, παράλληλα με το γλωσσάρι στο τέλος του βιβλίου, παραθέτουμε τους αγγλικούς όρους και στο κείμενο.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον ιατρό κ. Μ. Σαμάρκο για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε κατά την μετάφραση και στον εκδοτικό οίκο "Π.Χ. Πασχαλίδης" για την ποιοτική επιμέλεια της έκδοσης.

Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα των φοιτητών και των επιστημόνων που θα θελήσουν να το γνωρίσουν. (Σωκράτης Ι. Τζάρτος, Αυγή Μαμαλάκη, από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
25,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Λυκόβρυση, Αττική
40,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή και Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.