Βασικές αρχές βιοχημείας με στοιχεία παθοβιοχημείας

Βασικές αρχές βιοχημείας με στοιχεία παθοβιοχημείας
Τιμή:
60,00 €
169,20 €
Εξοικονομείς 64% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η απόφαση της έκδοσης του συγγράμματος με τίτλο "Βασικές αρχές βιοχημείας, με στοιχεία παθοβιοχημείας" ελήφθη με γνώμονα όχι την εμφάνιση στην ιατρική βιβλιογραφία ενός ακόμη τίτλου βιοχημείας, αλλά την επιθυμία μας το εν λόγω σύγγραμμα να γίνει ο καθημερινός σύντροφος των φοιτητών καθ" όλη τη διάρκεια της ιατρικής εκπαίδευσης των. Η σύγχρονη ιατρική απαιτεί την εις βάθος γνώση των φαινομένων και των μηχανισμών που υπόκεινται αυτών, την ταχεία νοητική σύνδεση της κλινικής εικόνας με το παθοφυσιολογικό, βιοχημικό και μοριακό υπόβαθρο της κι αντίστροφα. Αυτή η θεώρηση της ιατρικής επιστήμης πρέπει να καλλιεργηθεί από τα πρώτα φοιτητικά χρόνια, τότε που τίθενται οι βάσεις στο έδαφος που διψά και προσδοκά να αποδώσει καρπούς.

Στις αρετές του συγγράμματος συγκαταλέγονται η μεστότητα και η περιεκτικότητα της πληροφορίας. Η εικόνα συνδυάζεται ιδανικά με ένα κείμενο χωρίς περιττολογίες, το οποίο περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο. Η βασική γνώση της βιοχημείας συμπληρώνεται με στοιχεία παθολογικής βιοχημείας προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση του φοιτητή από το προκλινικό στο κλινικό στάδιο των σπουδών του, αλλά και να επεκταθεί η χρήση του εγχειριδίου στην καθημέρα άσκηση στην κλινική πράξη. Η ευρεία χρήση του μεταξύ των φοιτητών των Γερμανικών Ιατρικών Σχολών και η πλούσια εμπειρία του συγγραφέα αποτελούν εχέγγυα της υψηλής στάθμης του.

Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδοθεί στους φοιτητές ένα σύγχρονο στη γνώση, υψηλής αισθητικής και με περισσή φροντίδα μεταφρασμένο σύγγραμμα βιοχημείας. Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής εναπόκειται στην κρίση των φοιτητών μας. (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
60,00 € Σαν καινούριο
Its in a brand new condition so if interested please contact me here to discuss further information.
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
100,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.